![]() |
|
yardım lütfen (206 gti) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mucahidyasar34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mucahidyasar34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2012 Saat 09:15 |
saol kardeş deneyecez bakalım
|
|
106 Quicksilver İSTANBUL
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boğaz kelebeğini söküp temizlet ve lpgne baktırt
|
|
![]() |
|
mucahidyasar34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mucahidyasar34
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arabada dedigim gibi benzindede gazdada motor sıcakken durdugu yerde titriyor. Hatta bazen durdugu yerde kendi kendine devir 1500 e vuruyo
|
|
106 Quicksilver İSTANBUL
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
kelebekleri temizlet belki degişme olur.
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mucahidyasar34
yok be abi aynı basıyorum her türlü 25 kurus yakıyo hatta basarsam 230a düşüyo yani ben parasında degilim anormal bişeyler var arada durdugu yerde titriyor
|
|
106 Quicksilver İSTANBUL
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Şehir içinde sakin uzun yolda hırcın basıyonuz galiba ama garip bir durum ilginç
![]() |
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
ş.içi ş.dışı aynımı yakıyor :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mucahidyasar34
S.a arkdaslar 2002 quiksilverım var. Atiker sıralı sistem takılı gazın litresinin fiyatı 2.52 opetten alıyorm. Sehir icide 25 kurus yakıyo sehirdısıda 25 kurus yakıyo. Bujileri değiştirdim enjektörleri değiştirdim bakıma girdim filtreler falan hepsi değişti niye böyle bu araba bileniniz varmı
|
|
106 Quicksilver İSTANBUL
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |