![]() |
|
Balata ve Disk seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Şubat 2012 Saat 12:13 |
|
Hayırlı olsun güle güle kullanmanı dilerim.
|
||
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
||
![]() |
||
avcifurkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı avcifurkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Herkese fikirleri için teşekkür ederim, disk ve balataları TRW marka takım aldım.
|
||
2007 407 2.0 HDI Executive OV
|
||
![]() |
||
cinecommentator ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cinecommentator
|
hiç düşünme..orjinal diye bir parça yok..emin ol..ekonomine yatan parça ne ise orjinal olan odur...
|
||
peugeot 307 sw xr 2004
|
||
![]() |
||
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Balatalarda bosh gercekten güzel orjinali aratmıyor.Disk için kesinlikle orjinal diyorum.
|
||
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
||
![]() |
||
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
|
balatayı orjinal mi almak gerek ben şuanda orjinal kullanıyorum ama değiştiriken murattan aldığım bi balata var ses yapmaz bunu al dedi aldım bende yani illa orjinal kullanılacak diye bişey yok demi
|
||
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
||
![]() |
||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
+1000
![]() Orjinal parça demek orjinal kutudaki orjinal referanslı parça demektir.
|
||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
||
![]() |
||
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
|
bende yaklasık 750 km önce disk balata değiştirdim. ilk takıldıgı gun tutmuyordu zaten.sonra alıstıktan sonra duzeldı. fakat su aralar tekrar bi zayıflık hıssedıyorum.acaba havalardan dolayı olabılırmı.
Balata markası bosch.diskler ne marka hatırlamıyorum. |
||
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
||
![]() |
||
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
|
Orjinal olarak genelde bosh kullanıyolar.Ben balataları özellikle bosh alıyorum çok da memnunum.
|
||
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
||
![]() |
||
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
|
bu ayrıntıyı bilmiyordum, öğrendiğim iyi oldu. ben şu açıdan bakıyorum;
orjinali 1000 tl olan malın trw markası 880 tl olsa, orjinale yönelirim.
ama orjinali 400tl olan bir malın trw markası 220 olursa ve ekonomim orjinale elvermiyorsa ozaman trw düşünürüm. TRW markanın iyi olduğunu söylüyorlar.
önerim ekonomik durum iyiyse orjinalden yana
değilse trw tercih edilebilir BENCE
![]() |
||
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Ayni firmanin urettigi ve kutusunda sattigi urun ile orjinal olarak bir firmaya urettigi urunlerde farkliliklar vardir. Yani ornegin orjinal Peugeot kutulu bir balata aldiginizda icinden TRW markali balata cikiyorsa, piyasadan TRW kutusunda alacaginiz TRW marka balata ile Peugeot kutusundan cikan TRW marka balata ayni degildir ve piyasadan aldiginiz balataya orjinal denilemez. |
||
![]() |
||
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
|
ben servicebox.com dan aracımın frenlerine bakınca orjinal olarak 2 marka çıkıyor
1 bosch,
2 trw
![]() |
||
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
||
![]() |
||
avcifurkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı avcifurkan
|
Merhaba arkadaşlar;
Aracımın 4 disk ve balatasını değişeceğim. Orjinal Peugeot Disk ve balatalar ile TRW arasında toplamda yaklaşık 180 TL fark var. - Aradaki fark orjinal kullanmaya değer mi? - TRW markasını kullanıyor musunuz? memnun musunuz? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
|
||
2007 407 2.0 HDI Executive OV
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |