|
yine bilgi ekranı ama hangısı? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Barut
4. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2012 Saat 02:46 |
efedeki ekranı almaya niyetlendik ama satılmış galiba
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2 ay önce 60 dolara ebaydan kazandım ama almadım keşke haberim olsaydı yönlendirirdim
|
|
racer50
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2011 Konum: NEVSEHIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
walla herkesin kendı malı birşey dıyemeyız ancak o paraya gıdıp bı gps aldım bugun onun yerıne cuk oturtacagım hiç olmazssa işe yarar dıye düşünuyorum
|
|
KAYGAN YOLLARIN YAPIŞKAN SÖFÖRÜ
|
|
feline
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tuz şeker var demedim zaten,onlar markette de satılıyor...
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Fiyat 150 tl tuz şeker felan yok fiyat makul
|
|
|
|
feline
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ahada bu olacak arkadaşım ama fiyatı tuzlu olur sanırım.efe yazda bizde öğrenmiş olalım
|
|
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
racer50
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2011 Konum: NEVSEHIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet
|
|
|
|
feline
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
4 ampullümüymüş efedeki?
|
|
|
feline
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
EFEDE OAN 4 AMPULLUMÜYMÜŞ.?
|
|
|
racer50
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
BEN GIDIP KENDIMI KESEYIM BARİ
:) EFE DE VARMIŞ 3 SATIR FIYATINA MECBUR ONU ALACAGIZ ARTIK |
|
|
|
feline
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dostum bunların hiçbirisi aracına malesef ki uyumlu değildir hele ki ilk 2 ilandaki ekranların senin arabanla yakından uzaktan alakası yoktur.sen 4 ampullü ppt 40 olan ekrandan alıcaksın son ilandaki ekran senin aracındaki versiyondandır fakat o ekranın 4 ampullü olanından alıcaksın.sana kolay gelsin bulunması çok zordur bulsanda çalışanı bulmak derttir
|
|
|
racer50
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-peugeot-307-yol-bilgisayari-bilgi-ekrani-58315814/detay
arkadaşlar bu 3 ekrandan hangisi 2000 model 206 gti ya uyumlu olur?
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |