|
206 hdi performans |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ömer_tarsus
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2012 Saat 17:13 |
Çalıştırmada veya yavaş giderken bir sorun yok. Özel serviste bilgisayara bağladılar ama hata vermedi. Ekzoza giden motorun ön tarafındaki kutu gibi şeyi temizlediler ama değişen birşey olmadı
|
|
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Pek cok sey olabilir. Aracinizi ilk calistirmada bir zorluk var mi? Birde aracinizi bilgisayara bagladilar mi? Bir hata var miydi? |
|
ömer_tarsus
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Slm arkadaşlar, siteyi uzun zamandır takip ediyor ve okuyorum ama yeni üye oldum...
3 yıldır dizel 206 kullanıyorum ama benim aracımda bir türlü çözemediğimiz bir performans sorunu var. Çok atak değil ve ani hızlanmıyor. Ustalara gösterdim enjektörlerde sorun olmadığını söylüyorlar aracım 98000 km de.
|
|
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |