![]() |
|
206 Tamponu Deldirip Sis Farı Uygulaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ganjanium ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2012 Konum: istanbull Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ganjanium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2012 Saat 09:47 |
bu arada benim aracimda seninkinin aynisi sayilir 1.4 xr 200 model tavsiyem kapi kusaklari ve tamponlardaki siyah bantlarida govde rengine boyatman cok guzel duruyor.
|
|
206 ya sahip ol ya da hayran
|
|
![]() |
|
ganjanium ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2012 Konum: istanbull Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ganjanium
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende 206 ma tamponu deldirip sisfari taktirdim orjinalindeki gibi arka kar lambasina baglattim 1,5 senedir kullaniyorum sigorta falan atmadi sadece kisalari yakmadan sisler yanmiyor tek dez avantaji bu ancak zaten orjinalindede boyle. sislerin fiyatina da gelince cifti orjinal cam sari isikli 70 tl tampon deldirmekte maksimum 30 tl elektirik tasisati falanda 15 tl ancak tamponu delerken tamircinin basinda durmalisin cunku tamponun boyasinida kaldirabiliyor bazilari.
|
|
206 ya sahip ol ya da hayran
|
|
![]() |
|
yigiteroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
internette araştırdığımda bir arkadaş o şekilde ayarlatmis elektrikçi ile bu konuyu paylasacagim şayet dediğiniz durum söz konusu ise ayrı bir düğme yaptıracağım. Bilgilendirme için teşekkür ederim
|
|
PEUGEOT 206 1999 MODEL 1.4 XR PRENCE OTOMATİK BENZİN/LPG
|
|
![]() |
|
kudret_yildirim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kudret_yildirim
geri sis ile aynı kolu kullanamazsın aşırı akım yüklenir sigortada sorun olur diye biliyorum ben.
|
|
![]() |
|
yigiteroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Cep telefonundan yazdığım için bazı yerleri yanlışlıkla silmişim demek istediğim şey gti tampon çok pahalı sis lambalarının çifti için 80 TL tampon delimi için 30 TL elektrik tesisatıda tahminen 30 TL olur diye düşünüyorum.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Merhaba arkadaşlar. Imzamdaki araç için sonradan sis farı uygulaması düşünüyorum. Çıkma gti tamponlarını araştırdım ama çok toplam maksimum 150 liraya hallolur gibi geldi bana. Sis düğmesini arka sisle birlikte ayarlatmayi düşünüyorum. Şuan tek engel nişanlimin bu durumu onaylaması:)
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |