|
kapı kilidi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||
YUNNES37
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2012 Saat 08:45 |
||
evet arkadaşlar akşam üşenmedim gittim uzatma kabloyu uzattım arabaya saç kurutma makinası ile arabanın kapısına sıcak hava verdim. 5 dk. sonra kapı düzeldi.
|
|||
YUNNES37
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
aşırı kar var bizim sokakta istanbulun biraz yüksek semtindeyim ben.
dün kapıyı açmaya çalıştım. çektim gelmedi kapı kar dolmuş donmuş. bende kumandadan kapattım kapandı. olay başıma geldiğinde kumandadan kapatmıyordu geri açılıyordu. şimdi kapandı. bende fazla kurcalamadım. hava biraz yumuşasın karlar erisin tekrar bakıyım kapanmazsa kilidin resmini çekiyim. son durumu bildireceğim.
|
|||
Meric42
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bende yaşadm geçen sürgü kapıda aynı olayı acıldı ve kapanmadı. buz çözücü kullanıyorum . sıktım tüm buzları eridi . kapandı kapı .
|
|||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
sanırsam dilin üzeri plastikle kaplı.
|
|||
yigiteroglu
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Evet spreyleri kullanan müşteriler yararının olduğunu söylüyorlar ancak değerli forum üyelerinin de belirttiği gibi bir fotoğraf eklerseniz sorun nerden kaynaklanıyor daha rahat tespit edebiliriz. Belkide dil kaydı yağlamak yada tornavida ile ufak bir müdahale gerecek. Resim koyarsanız daha net cevaplar ortaya çıkacaktır. Onun haricinde dondan kaynaklanan problem ise uzun vadede o spreyleri öneririm. Şuan için en basit uygulama kapının kilit dilinin oraya biraz çakmak tutarak orayı ısıtmaya çalışın. Don var ise çözülüp kapının kapanması gerçekleşecektir. Eğer buna rağmen sorun giderilmiyorsa başka bir sorun var demektir. Kapı dilinin oraya hiç dikkat etmedim eğer plastik aksam mevcut ise çakmağı lütfen dikkatli tutun gerekiyorsa donan yeri ısıtmak için çakmağı kullanmayın
|
|||
PEUGEOT 206 1999 MODEL 1.4 XR PRENCE OTOMATİK BENZİN/LPG
|
|||
sertacizm34
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: pendik/istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sertacizm34
|
||
evet.sorunların dile getirilmesinde fotolar bence büyük önem taşıyo.direkt çözüm üretilebilir.
|
|||
2000 206 XR 1.4 otomatik/benzinli
|
|||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bu spreyleri hiç kullanmadım ama kullananlar memnun.Arkadışımıza diyoruzki şu kilidin fotoğrafını çek koy bakalım dilmi kaymış ama galiba bakamamış konuya.
|
|||
sertacizm34
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: pendik/istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sertacizm34
|
||
Bu spreylerin zararı var mıdır? Ben pek verim alamıyorum.Buğu önleyici,yağmur kaydırıcı vs vs sanki daha kötü yapıyor gibi geldi bana.
|
|||
2000 206 XR 1.4 otomatik/benzinli
|
|||
yigiteroglu
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
|
||
Aynı şeyi 206 aracımda bagajda ben yaşadım. Geçici bir sorun olduğunu düşünüyorum. Benim bagaj kapalı garaja girene kadar kapanmadı soğuk havadan dolayı. Aracınızın ortamını ısıtmayı deneyin sorun düzelecektir diye tahmin ediyorum. Ayrıca yapı marketlerde araç kapı fitili donmasin diye spreyler var onu kullanmanızda fayda var. Ankara da Koçtaş Ankamall şubesinde müşteri hizmetlerinde çalışıyorum. Gelirseniz yardımcı olurum.:) Sonucu bizimle paylaşırsaniz sevinirim(z). :)
|
|||
PEUGEOT 206 1999 MODEL 1.4 XR PRENCE OTOMATİK BENZİN/LPG
|
|||
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
||
Tahminimce kapı kolu zorlandığı için içerden birşeyler kırılmış ya da esnemiş olabilir.Sökülüp bakılması gerekir diye düşünüyorum. |
|||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bilmiyonmu,yalanmı söyleseydim.Şaka bir yana abim iyi bir ustadır.
|
|||
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
||
|
|||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bu kapının kilide geçtiği yerin fotoğrafını yandan alabilirmiyiz?
|
|||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
tiner sakat iş.
|
|||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Özgür abim bilir o işi.
|
|||
altantezcan
1. Vites 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
|
||
evet donmuştur sentetlik tiner de çözer ama sorun yaratır mı bilmem ya da yağsız kontak sprey
|
|||
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
|||
___KxL___
1. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
|
||
Donmuştur büyük ihtimal.Kilitin dilinin bulunduğu yere antifirizli camsuyu falan püskürt veya piyasada satılan buz çözücüler var onlardan sık hallolur...
|
|||
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|||
YUNNES37
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
selamlar yine bi sorunla karşınızdayım.
dün akşam benim 306 nın söför kapısını açtım. , hava karlı ve buzlu olduğundan kapı koluna biraz sert asılmam gerekti. kapıyı açtım. sonra kapı kapanmadı kapını dili kapanmıyor sanırım ne yapmam gerekiyor. kapı kapanmayınca kumandada kapatmıyor aracın beş kapısıda hala açık.
|
|||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |