![]() |
|
jant seçimi yardım lütfen arkadaşlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2012 Saat 01:24 |
efe bey emsj gönderdim.cvp beklemekteyim.bu 206 RC jantlarının 15 inç veya 16 inç olanı yok değil mi.
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet 17 inç oto efenin sitesini bi araştır eminim istediğin parçayı bulacaksın
|
|
![]() |
|
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
ben 206 rc jantı düşünüyorum bulabilirsem eğer bideonlar sanırım sadece 17 inç oluyo
|
|
![]() |
|
resim var mı peki jantların fiyatı ne kadar
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
yeşile krom dehşet gidiyor
|
|
![]() |
|
jantların resmi var mı ne durumda jantlar öğrenebilirmiyim bide 2001 model peugeot 206 rolland garros aracım için alacağım jantı yeşilede her jant gitmiyo.bu jantın rengi nedir öğrenebilirmiyim.saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bende satılık o.z superturismo wrc var eger istersen görüşelim..
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
demin peugeot efenin sitesini ziyaret ettim ve birçok jant seçimi buldum irtibata geçerseniz yardımcı olurlar
|
|
![]() |
|
Ali ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
OTO EFE
Peugeot & Citroen Çıkma Yedek Parça 0212 486 33 66 www.peugeotcikmacisi.com www.cikma-parcaci.com |
|
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
|
![]() |
|
2001 model 1.6 110 hp lik peugeot 206 rollandgaros aracıma 206 RC jantı takacağım nerden bulabilirim fiyatı nedir?bu jantın 15- 16 inç olanı var mı? yardımınıza ihtiyacım var.17 inç taksam aracı zorlar mı yakıt çok aşırı artar mı?saygılarımla.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |