![]() |
|
Motorinde sürpriz indirim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2012 Saat 00:11 |
2 kuruş daha verim de üstüne :D :D
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hesap yaptım dolmuşla gitsem daha pahalıya geliyor hava alanına gitmeye kalksam 3 katı daha pahalıya geliyor o yüzden aracımı satmam fethiyeden dalaman hava alanına 150 tl fiyat çekiyorlar normal düzeyde kullanarak 35 40 tl arası yakıyor 1.6 benzinli araçta dolmuş olmuş 4 tl zaten merkeze kadar vitese at kendi gider burada toplu taşımacılık bu kadar pahalı olduktan sonra ben aracımı satmam
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok komik ya
![]() Artık araba kullanmaktan bıktım yakıt yüzünden (Hiç satasım yok ama) sattıracaklar bana arabayı ![]() |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
diyemezler.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
aynen katılıyorum sıkıysa 50 kuruş indirsinler 1 senede zam yok sözü versinler 1 sene sonra maximum 10 kuruş zamlanacak desinler
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
8 indir 28 bindir klasik taktikler.Ben yemiyorum bu numaralrı.Sevinmiyorum onun için.Aynı zamanda çok yakın zamanda motorine zam kapımızda diyebilirim rahatça.
![]() |
|
![]() |
|
Doların kurundaki düşüşe uluslararası piyasalarda ham petrol fiyatının düşmesi de eklenince motorinin litre fiyatında indirime gidildi
Bloomberg HT'nin haberine göre, motorinin litre fiyatında 8 kuruş indirim yapıldı. İndirimli tarife saat 24.00'dan sonra geçerli olacak. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |