![]() |
|
peugeot 206 tatlı derdim benim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2012 Saat 21:04 |
kapıların kapandığını ana kumandaya bildiren kapı kenarında bulunan parça.Araç büyük ihtimal kapıların kapandığını tam olarak anlayamıyor.Aynı sorunu eğer kapılardan birini açar kitlemeye çalışırsanız yapar.Elektirikçiye kontrol ettirin.
![]() |
|
![]() |
|
mustafa142434 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2011 Konum: bolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa142434
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
anlayamadım. arabanın içinde kilitleme düğmesi var ona bastığımda da kilitlemiyor . switch ne demek hocam bu arada |
|
mustafa
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
switch problemi gibi geldi bana.
|
|
![]() |
|
mustafa142434 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2011 Konum: bolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa142434
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar peugeot 206 aracım var. aracın merkezi kilit sistemini kilitleyince tekrar kendiliğinden açılıyor . araç hareket ettiğinde otomatik kilitleme de bu şekilde . ancak elimle bir tane kilite bastığımda kapışarı kilitliyor. sorun nedir bana ne kadara malolur . şimdiden teşekkür
|
|
mustafa
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |