![]() |
|
206 ma vereceğim ince ayar yapılabilirmi yardımedn |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zpy26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2012 Saat 09:42 |
güzel olursa bekliyorm resimlerini ben dediğin uygulamayı tam anlayamadım ondan yoksa bende yaptırırm :)
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
biri kırmızı biri turuncu mu olsun istiyorsun ? Bence gereksiz durur
Bunun yerine Ön sinyallere OSram Diadem kullan ve Direnc+diyot ile parklara bağla (amerikan sinyal mantığı) O zaman gör şenliği. Dün ankarada yolda 3 tane gördüm böylesi bağlanmış çok hoşuma gitti. Ama farında 30000K xenon olacak çok tatlı duruyor. Benim araçta gündüz farı yok eski 206lardaki gibi sadece park var ben sinyalleri Dİadem alıp sana bahsettiğim gibi yapacağım |
|
![]() |
|
zpy26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
park farlarına dikkat çekerim arkadaşlar :)
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
malzemesi 15-20 TL civarı yapması çok zahmetli değil ama yamuk çekme olasılığı yüksek ve damacı 25-30 TL civarı çekiyor benim daha önceki 206'da daha kalını vardı baktırıyordu şerit amerikan park biri kırmızı diğeri sarı olmamış 2'si de sarı olsa güzel oluyor.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
yaw yap dene işte 5 tl lik bişey. beğenmessen sök oldu bitti
|
|
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
o çizgiye hiç gerek yok bence :S
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
bence hiç gerek yok aracın gayet güzel
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
http://imageshack.us/photo/my-images/190/28171010150255428449190.jpg/
boyle bir uygulama yapmayı duşunuyorm acaaba olabilirmi ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |