|
peugeot 207 emniyet kemeri |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2012 Saat 03:14 |
biz teşekkür ederiz.
|
|
emrebursa
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrebursa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
cok tesekkur ederım vergı olayı ve 1-2 odemem var onları halledıyım en kısa surede irtibate gecicem :) yardım ıcın herkese cok teskkurler
|
|
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
|
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
Yeni bi aracımız geldi elimde mevcut 150 tl olur |
|
|
|
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Oto efe ye sorun onlarda parça varsa fiyat verirler size telefonla ulaşın ya da özel mesaj atın.
|
|
emrebursa
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrebursa
|
çıkmacılarda ücret ne olur bilğisi olan var mı ?
|
|
06ÖzGüR06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Çıkmacılarda çok kolay bulunur diye düşünüyorum.
OTO EFE Peugeot & Citroen Çıkma Yedek Parça 0212 486 33 66 www.peugeotcikmacisi.com www.cikma-parcaci.com |
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
emniyet kemer yastıkları var tuning malzemesi satan yerlerde veya internette bulabilirsiniz. ama emniyet kemeri candır değiştirmenizde fayda var fiyatı bayağı pahalı geldi
|
|
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çıkma parça bakın ama önden kazalı araba olmasın.Yada başka b,r yerden fiyat alın.Emniyet kemerleri bütün halinde satılıyor.Birde geçen emniyet kemeri için kılıf gördüm onun gbi birşeyde düşünebilirsiniz.
|
|
emrebursa
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrebursa
|
selamlar
peugeot 207 aracımın ön sol yani şöför kısmının emniyet kemeri çok kötü bır hale geldi. ipçik filan yaptı görsel acıdan çok kotu bıraz arastırdıktan snra serviste 600 civarı değişitirdiklerini öğrendim sadece kemer için (emnıyer gergi kısmında filan sorun yok) fiyat asırı geldi, bu konu hakkında bana önerisi olan varmı ? sadece kemer kayısını değiştirmenın bir yolu varmı ?
saygılarımla
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |