Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 kalorifer peteğinden akan su
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206 kalorifer peteğinden akan su

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
murat328 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı murat328 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 206 kalorifer peteğinden akan su
    Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2013 Saat 16:10
merhaba  aynı  durum  benimde başıma geldi  ama  benim usta  gögsü  sökmeden  tamır etti  2 yıldr  hiç sorun yasamadım  200 tl  masrafı  olmustu  
muratsahin   61 TU 328

A(rh)+
Yukarı Dön
snmertas Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı snmertas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2013 Saat 15:13
Merhaba hepinize,

aracı pego servise götürdüm sağolsunlar çok güzel bir fiyat verdiler tanıdık sayesinde. kalorifer değişti. sanırım dediğiniz methodlar geçici çözüm. en sonunda tek çözüm kalorifer değişimi eğer gerçekten radyotörünüze zarar geldiyse
Yukarı Dön
zerzevat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zerzevat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2013 Saat 14:05
Teşekkür ederim muku.

Fathi Bey, kalorifer ve klima sistemi birbirinden tamamen bağımsız sistemler. birini iptal etseniz diğeri Evet çalışır - lakin muayeneden geçemeyebilirsiniz. Ayrıca önemli bir ihtiyaçtır araç için. İşin ehli ustanın çözemeyeceği sorun yoktur.
Yukarı Dön
zerzevat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zerzevat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2013 Saat 13:14
Dünelektrikçiye gittim. kaloriferdeki sızıntı için... hemen "petek değişecek".
insafsız adam. bi bak nereden kaçırıyor? bak orada üç vida deliği göreceksin. 2 si boşta duruyor. sızıntı oradan. petekle ne ilgisi var deyince: "biz peteği söküyoruz. gönderiyoruz. hava ile test ediyorlar. patlak varsa petek değişiyor" diye çevirdi... oraya iki vida atsan, sorun çözülmezse söksen olmaz mı diyorum... ses sada yok....  israf. israf israf. malzeme. para. zaman israfı... bozulan sinirler cabası.

aldım cıvata somun- boy boy. çeşit çeşit. düz başlı, alyan başlı.... kelebek somunlu...
kendi işimi kendim yapmaktan usta oldum bunların sayesinde..... yine kendim yapacağım. o ring ölçüsünü bilen varsa söylesin de onu da alayım sökmeye başlamadan önce.

b u arada, usta konsolu sökmeden çıkarıyoruz peteği dedi. 40 tl işçilik.
Yukarı Dön
sezar206 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
18 - Haziran - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sezar206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2013 Saat 21:26
Orjinalini yazan: zerzevat zerzevat Yazdı:

http://www.youtube.com/watch?v=S8s7DrcegDQ

videoda konsolun sökülüşünü gösteriyor. Sökme fikrinden tamamen uzaklaştırıyor insanı :)

Harbiden böyle mi ya? Vallaha gözüm korktu. Kaloriferi iptal etmek daha iyi. Bu ne eziyet böyle ya. Vallaha sökemezler burada bunu sökseler de kesin bir yerini bozarlar. Yeminle tırstım ben. 
Antifiriz koyunca çok hafif sızıntı yapıyor araçta. Azaltınca antifiriz oranını kesiyor.
Kaloriferi iptal edinde klima çalışır mı?
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg
Yukarı Dön
muku Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muku Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2013 Saat 10:58
ankarada yeni başkent sanayi sitesinde Baddal usta var pejo ustası, yolda kaldım hortum alıp gittik beraber kalorifere giden hortumu iptal edip devreyi tamamladı su koyup dükkana götürdük, param yok dedim o yüzden para konuşmadık ama ben 80-100  civarı bişev vermeyi düşünüyorum bunun içinde antifirizde dahil
Yukarı Dön
zerzevat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zerzevat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2013 Saat 06:44
http://www.youtube.com/watch?v=S8s7DrcegDQ

videoda konsolun sökülüşünü gösteriyor. Sökme fikrinden tamamen uzaklaştırıyor insanı :)
Yukarı Dön
zerzevat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zerzevat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2013 Saat 09:09
Orjinalini yazan: muku muku Yazdı:

nasıl ustalara düşmüşsünüz allah yardım etsin,geçen hafta benimki bir anda bütün sıcak suyu ayağıma döktü:) benim usta kolunu sokup çıkardı peteği baktı orda çifli siyah boru var o ortadan kırılmış değiştirdi geri kolunu sokup taktı toplam işlem 15dk. falan sürdü

ücret olarak ne aldı?
konsolu sökerim sökmesine de.. gelecek tıkırtılardan korkuyorum.

tam yerine oturmuyor. genelde tıkırtı yapıyor bu işlem sonrası-diye biliyorum.

hem alt taraftan değişme imkanı varsa boşuna uğraşmamış oluruz... bir sürü kablo - vida - emek.

Yukarı Dön
sezar206 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
18 - Haziran - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sezar206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2013 Saat 21:10
Orjinalini yazan: muku muku Yazdı:

nasıl ustalara düşmüşsünüz allah yardım etsin,geçen hafta benimki bir anda bütün sıcak suyu ayağıma döktü:) benim usta kolunu sokup çıkardı peteği baktı orda çifli siyah boru var o ortadan kırılmış değiştirdi geri kolunu sokup taktı toplam işlem 15dk. falan sürdü

Ustayı tarif edebilir misiniz, nerede yeri? Bende de hafif bi sızıntı yapıyor da.
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg
Yukarı Dön
snmertas Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı snmertas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2013 Saat 20:30
Zerzevst bn yarın pego servise gidicem ayrıntıları yazarım
Yukarı Dön
snmertas Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı snmertas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2013 Saat 20:30
Nerede oturuyorsunuz istanbulda mı usta
Yukarı Dön
muku Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muku Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2013 Saat 17:59
Yukarı Dön
zerzevat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zerzevat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2013 Saat 16:42
Arkadaşlar merhaba.
206 2004 model aracımda aynı sorun mevcut. gaz pedalı civarından geldiğine göre aynı yerdir herhalde.. ama 2 senedir bu şekil kullanıyorum. ve tespitim şu şekilde:

Sıcak soğuk düğmesi en soğukta iken - yani yazın hiç kaçak yok. su eksiltme yok. Nasıl ki ekim ayında sıcağa çeviriyorum o düğmeyi. sızıntı başlıyor.

Ben hep kalorifer musluğu diye düşündüm ama anladığım kadarıyla bu araçlarda kalorifer musluğu yok. kapakla sıcak hava kontrolü sanırım?

Bu durumda ben de aynı yolla sorunu çözeceğim anlaşılan. Elim tornavida tutar. dikkat etmem gereken bir husus var mı? 206 da peteğe bu kadar rahat ulaşılabiliyor mu?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Yukarı Dön
snmertas Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı snmertas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2013 Saat 11:30
Merhaba Arkadaşlar,

Bugün aynı sorunu ben de yaşadım pego 206. Bayan oldugum için sanayide çok sıkıntı yaşıyorum. 
kalorifer peteği değişmek zorunda ve 600 lira masrafı var dediler. İstanbuldayım. eğer petek değişmeden halledilebiliyorsa napmam gerektiği hakkında bana bilgi verebilir misiniz ?
Yukarı Dön
staticxxx Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı staticxxx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2013 Saat 11:49
Orjinalini yazan: ozncnercn ozncnercn Yazdı:

öyle hocam öyle örneğin benim 2 satırlı olan yol bilgisayarım silikti insanlar abi 100 liraya yaparız dediler aldım 6 adet şerit led biraz sıcak silikon bitti şu an sıfırdan farksız. bana masrafı 2 lira ee be insafsız napıcaksın 98 lirayı ? yazık cidden doğru diyosun sanayinin adamından uzak olmak her daim iyidir. teşekkür ederim hocam ilgine 

hocam senin yine ekran var silikmis. bende ekran komple yok Big smile bende onceki salatalık cıkartmıs onu. yerine portatif ev dvd leri varya ondan almıs. ekranı led ekranın oldugu yerin onune yapıstırmıs. dvd yide torpido gozune koymus. herif bi kafa yormus varya aglarsın. direksiyon kumanda koluna baglamıs. alt yapınca mp3 calıyo yukarı yapınca dvd film oynuyo falan filan. para varmıs salatalıkta zamanda bolmus sacma sapan bisi yapmıs. tektek cıkartıp attım hepsini. arabayı temizledim.
ya arabada film seyredilirmi arkadasAngry araba lan bu binersin defolur gidersin.
ah fiyat cok uygun motorda deli olmayacaktı. almazdımda. eleman paraya sıkısmıs 9.000tl ye verdi. gözümü kararttım aldım. bende. bilmiyom iyimi yaptık kotumu. arabayı cok seviyom ama. farları filan biraz dandik. onlarıda yaptırıyım. muayeneye sokacam.

hocam cıkma ucuz yollu led ekran nerden bulabilirizki?
2000 206xs 90hp 190.000km
Yukarı Dön
ozncnercn Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ozncnercn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2013 Saat 09:12
öyle hocam öyle örneğin benim 2 satırlı olan yol bilgisayarım silikti insanlar abi 100 liraya yaparız dediler aldım 6 adet şerit led biraz sıcak silikon bitti şu an sıfırdan farksız. bana masrafı 2 lira ee be insafsız napıcaksın 98 lirayı ? yazık cidden doğru diyosun sanayinin adamından uzak olmak her daim iyidir. teşekkür ederim hocam ilgine 
hayat direnmektir
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı staticxxx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2013 Saat 13:13
Orjinalini yazan: ozncnercn ozncnercn Yazdı:

hocam benim aracım xs 2000 model kalorifer çalışırken düşük devirlerde kuş ciyaklaması gibi arada ses çıkartıyor neden acaba bilgisi olan var mıdır ?

hocam walla ben yeni aldım makineyi cözmeye çalısıyorum. sorununu bilmiyorum ama bolca arastır. o ney buney ne ise yarar video lara filan bak yabancı formlardan arastır. cok faydası oluyor. sanayi esnafı ile aramda ciddi kapısma var. basıma gelecekleri bildigim icin hazırlıklı gidiyorum. herseye bi itiraz ediyorum. baktılar opemeyecekler orta yolu buluyoruz sonra. allah sanayi esnafı ile muhattap etmesin cumlemizi.

baktın ses yapıyo radyator. o derler bu derler bisuru bisi derler. kaloriferi devre dısı bırak. kalın montlarıda cek ustune bin arabana. sanayi esnafına soyulmaktan daha iyidir.
Yukarı Dön
ozncnercn Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ozncnercn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2013 Saat 10:35
hocam benim aracım xs 2000 model kalorifer çalışırken düşük devirlerde kuş ciyaklaması gibi arada ses çıkartıyor neden acaba bilgisi olan var mıdır ?
hayat direnmektir
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı staticxxx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2013 Saat 10:04
ctesi gunu conta anahtar seti gibi eksikler icin sanayiye gittim. tesadufen bi oto elektrikcisine ugradım. abi baktı bunda bisi yokki contadan kacırıyo  herzaman olan bisi daha once cok yaptım dedi. abi dedim goguslugu filan sokmeyecenmi 300tl masraf cıkartmayacanmı dedim. sen onu enaz 5 yere sormusundur. sana o numarayı cekesem yemeyecen belli hic olamdı bi 50tl kopartalım bari dedi. ugrasmayada gozum yemedi yap abi dedim. abi 15dk da halletti. sonuc canavar. benim gibi kayseride olupta zorda kalan arkadas olursa sadece yardım amaclı soyluyorum reklam olarak algılanmasın. yeni sanayi elektrikci mahmutusta yı bulun. adam olayı asmıs ya. tesekkurler arkadaslar yardımlarınız icin.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı staticxxx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2013 Saat 09:13
yavuz hocamla irtibat kuruldu. yavuz hocam sagolsun anlattı bana olayı. ctesi vida oring anahtar takımı tedarik edip operasyona girişecem. hadi bakalım hayırlısı
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 7186 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 456 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 593 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 345 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5150 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 605 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 394 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 663 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 247 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 559 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 764 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2276 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1026 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5631 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4864 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2069 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 518 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2225 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37373 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English