![]() |
|
206 kalorifer peteğinden akan su |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
murat328 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2013 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2013 Saat 16:10 |
merhaba aynı durum benimde başıma geldi ama benim usta gögsü sökmeden tamır etti 2 yıldr hiç sorun yasamadım 200 tl masrafı olmustu
|
|
muratsahin 61 TU 328
A(rh)+ |
|
![]() |
|
snmertas ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hepinize,
aracı pego servise götürdüm sağolsunlar çok güzel bir fiyat verdiler tanıdık sayesinde. kalorifer değişti. sanırım dediğiniz methodlar geçici çözüm. en sonunda tek çözüm kalorifer değişimi eğer gerçekten radyotörünüze zarar geldiyse
|
|
![]() |
|
zerzevat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2013 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
Teşekkür ederim muku.
Fathi Bey, kalorifer ve klima sistemi birbirinden tamamen bağımsız sistemler. birini iptal etseniz diğeri Evet çalışır - lakin muayeneden geçemeyebilirsiniz. Ayrıca önemli bir ihtiyaçtır araç için. İşin ehli ustanın çözemeyeceği sorun yoktur.
|
|
![]() |
|
zerzevat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2013 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
Dünelektrikçiye gittim. kaloriferdeki sızıntı için... hemen "petek değişecek".
insafsız adam. bi bak nereden kaçırıyor? bak orada üç vida deliği göreceksin. 2 si boşta duruyor. sızıntı oradan. petekle ne ilgisi var deyince: "biz peteği söküyoruz. gönderiyoruz. hava ile test ediyorlar. patlak varsa petek değişiyor" diye çevirdi... oraya iki vida atsan, sorun çözülmezse söksen olmaz mı diyorum... ses sada yok.... israf. israf israf. malzeme. para. zaman israfı... bozulan sinirler cabası. aldım cıvata somun- boy boy. çeşit çeşit. düz başlı, alyan başlı.... kelebek somunlu... kendi işimi kendim yapmaktan usta oldum bunların sayesinde..... yine kendim yapacağım. o ring ölçüsünü bilen varsa söylesin de onu da alayım sökmeye başlamadan önce. b u arada, usta konsolu sökmeden çıkarıyoruz peteği dedi. 40 tl işçilik.
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Harbiden böyle mi ya? Vallaha gözüm korktu. Kaloriferi iptal etmek daha iyi. Bu ne eziyet böyle ya. Vallaha sökemezler burada bunu sökseler de kesin bir yerini bozarlar. Yeminle tırstım ben. Antifiriz koyunca çok hafif sızıntı yapıyor araçta. Azaltınca antifiriz oranını kesiyor. Kaloriferi iptal edinde klima çalışır mı?
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
muku ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
ankarada yeni başkent sanayi sitesinde Baddal usta var pejo ustası, yolda kaldım hortum alıp gittik beraber kalorifere giden hortumu iptal edip devreyi tamamladı su koyup dükkana götürdük, param yok dedim o yüzden para konuşmadık ama ben 80-100 civarı bişev vermeyi düşünüyorum bunun içinde antifirizde dahil
|
|
![]() |
|
http://www.youtube.com/watch?v=S8s7DrcegDQ
videoda konsolun sökülüşünü gösteriyor. Sökme fikrinden tamamen uzaklaştırıyor insanı :)
|
|
![]() |
|
ücret olarak ne aldı? konsolu sökerim sökmesine de.. gelecek tıkırtılardan korkuyorum. tam yerine oturmuyor. genelde tıkırtı yapıyor bu işlem sonrası-diye biliyorum. hem alt taraftan değişme imkanı varsa boşuna uğraşmamış oluruz... bir sürü kablo - vida - emek. |
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Ustayı tarif edebilir misiniz, nerede yeri? Bende de hafif bi sızıntı yapıyor da.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
snmertas ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Zerzevst bn yarın pego servise gidicem ayrıntıları yazarım
|
|
![]() |
|
Nerede oturuyorsunuz istanbulda mı usta
|
|
![]() |
|
muku ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
nasıl ustalara düşmüşsünüz allah yardım etsin,geçen hafta benimki bir anda bütün sıcak suyu ayağıma döktü:) benim usta kolunu sokup çıkardı peteği baktı orda çifli siyah boru var o ortadan kırılmış değiştirdi geri kolunu sokup taktı toplam işlem 15dk. falan sürdü
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar merhaba.
206 2004 model aracımda aynı sorun mevcut. gaz pedalı civarından geldiğine göre aynı yerdir herhalde.. ama 2 senedir bu şekil kullanıyorum. ve tespitim şu şekilde: Sıcak soğuk düğmesi en soğukta iken - yani yazın hiç kaçak yok. su eksiltme yok. Nasıl ki ekim ayında sıcağa çeviriyorum o düğmeyi. sızıntı başlıyor. Ben hep kalorifer musluğu diye düşündüm ama anladığım kadarıyla bu araçlarda kalorifer musluğu yok. kapakla sıcak hava kontrolü sanırım? Bu durumda ben de aynı yolla sorunu çözeceğim anlaşılan. Elim tornavida tutar. dikkat etmem gereken bir husus var mı? 206 da peteğe bu kadar rahat ulaşılabiliyor mu? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Merhaba Arkadaşlar,
Bugün aynı sorunu ben de yaşadım pego 206. Bayan oldugum için sanayide çok sıkıntı yaşıyorum. kalorifer peteği değişmek zorunda ve 600 lira masrafı var dediler. İstanbuldayım. eğer petek değişmeden halledilebiliyorsa napmam gerektiği hakkında bana bilgi verebilir misiniz ?
|
|
![]() |
|
staticxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 263 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam senin yine ekran var silikmis. bende ekran komple yok ![]() ya arabada film seyredilirmi arkadas ![]() ah fiyat cok uygun motorda deli olmayacaktı. almazdımda. eleman paraya sıkısmıs 9.000tl ye verdi. gözümü kararttım aldım. bende. bilmiyom iyimi yaptık kotumu. arabayı cok seviyom ama. farları filan biraz dandik. onlarıda yaptırıyım. muayeneye sokacam. hocam cıkma ucuz yollu led ekran nerden bulabilirizki? |
|
2000 206xs 90hp 190.000km
|
|
![]() |
|
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
öyle hocam öyle örneğin benim 2 satırlı olan yol bilgisayarım silikti insanlar abi 100 liraya yaparız dediler aldım 6 adet şerit led biraz sıcak silikon bitti şu an sıfırdan farksız. bana masrafı 2 lira ee be insafsız napıcaksın 98 lirayı ? yazık cidden doğru diyosun sanayinin adamından uzak olmak her daim iyidir. teşekkür ederim hocam ilgine
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
staticxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 263 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
hocam walla ben yeni aldım makineyi cözmeye çalısıyorum. sorununu bilmiyorum ama bolca arastır. o ney buney ne ise yarar video lara filan bak yabancı formlardan arastır. cok faydası oluyor. sanayi esnafı ile aramda ciddi kapısma var. basıma gelecekleri bildigim icin hazırlıklı gidiyorum. herseye bi itiraz ediyorum. baktılar opemeyecekler orta yolu buluyoruz sonra. allah sanayi esnafı ile muhattap etmesin cumlemizi. baktın ses yapıyo radyator. o derler bu derler bisuru bisi derler. kaloriferi devre dısı bırak. kalın montlarıda cek ustune bin arabana. sanayi esnafına soyulmaktan daha iyidir. |
|
|
|
![]() |
|
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
hocam benim aracım xs 2000 model kalorifer çalışırken düşük devirlerde kuş ciyaklaması gibi arada ses çıkartıyor neden acaba bilgisi olan var mıdır ?
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
ctesi gunu conta anahtar seti gibi eksikler icin sanayiye gittim. tesadufen bi oto elektrikcisine ugradım. abi baktı bunda bisi yokki contadan kacırıyo herzaman olan bisi daha once cok yaptım dedi. abi dedim goguslugu filan sokmeyecenmi 300tl masraf cıkartmayacanmı dedim. sen onu enaz 5 yere sormusundur. sana o numarayı cekesem yemeyecen belli hic olamdı bi 50tl kopartalım bari dedi. ugrasmayada gozum yemedi yap abi dedim. abi 15dk da halletti. sonuc canavar. benim gibi kayseride olupta zorda kalan arkadas olursa sadece yardım amaclı soyluyorum reklam olarak algılanmasın. yeni sanayi elektrikci mahmutusta yı bulun. adam olayı asmıs ya. tesekkurler arkadaslar yardımlarınız icin.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
yavuz hocamla irtibat kuruldu. yavuz hocam sagolsun anlattı bana olayı. ctesi vida oring anahtar takımı tedarik edip operasyona girişecem. hadi bakalım hayırlısı
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |