![]() |
|
Gezelim Görelim |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2013 Saat 13:18 |
|
Gazimağusa - Suriçi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yakında Buraya Gezmeye Gideceğim Onları o günden sonra eklerim :)
![]() Diyarbakır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İzmit ![]() |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
(Video yüklenecektir. Şu an %15 lerde iyi seyirler şimdiden sizlere.. İyi geceler P.T. ailesi..) Gemikonağı deresinden akan suyun tutulması yanında, dere yatağı altından yılın dört mevsimi boyunca su akışı bulunduğu tespit edilince bu suyu yüzeye çıkarıp kullanmak amacı ile de inşa edildi. İki yanı kayalarla kaplı dere yatağında, yaklaşık 300 ayak derine kadar beton enjekte edilerek önü kapatılan su kaynağı yüzeye çıkarılarak baraj seti ile tutulmakta ve tarımsal amaçlı kullanılmaktadır. Lefke bölgesinde damlama sulama sistemi ile yaklaşık 800 dönüm arazi gölet suyu ile sulanmakta olup yakın zamanda Yeşilyut ve Gaziveren bölgeleride bu hatta bağlanmıştır. KKTC’nin en büyük göleti olan Gemikonağı Göleti aynı zamanda yapım tekniği itibarı ile de ülkemizdeki tek örnektir. |
||
![]() |
||
|
Kapalı Maraş (Hayalet Şehir) - Kıbrıs |
||
![]() |
||
|
St. Hilarion - Cyprus
![]() |
||
![]() |
||
|
teşekkürler paylaşımlarınız için @serco05..
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Amasya, memleketim
![]() Seyir terasından gece manzarası ![]() ![]() Şehzadeler gezi yolu ![]() ![]() Amasya Kalesi ![]() Kral Kaya Mezarları ![]() Yalı Boyu Evleri ![]() ![]() Ferhat ile Şirin Çeşmesi ![]() |
||
![]() |
||
|
Kıbrıs:
Vuni Sarayından Yeşilyurt Kayası (Petra Tou Limnidi) ![]() ![]() Vuni Sarayından Kıyı ![]() ![]() Yedidalga ![]() Gemikonaği - Maden Ocağı ![]() Soli Tiyatrosu ![]() Soli Bazilikası ![]() Düzenleyen cigdemilker - 17 Kasım 2012 Saat 18:43 |
||
![]() |
||
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
|
Mükemmel yerler...
|
||
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
||
![]() |
||
|
Diyarbakır - Eğil / Dicle Barajı - Asur Kalesi - Peygamber Kabirleri ![]() ![]() Asur Kalesi ![]() Asur Kalesi ![]() Peygamber Kabirleri'nden Dicle Barajı ve Asur Kalesi ![]() Düzenleyen cigdemilker - 15 Mayıs 2012 Saat 13:26 |
||
![]() |
||
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
|
![]()
![]() ![]() Aykutcum klavyene sağlık :) çok teşekkür ederim. döndüğümde 90 kilo olurum heralde :) Tekrar teşekkür ederim
|
||
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Gurbette olup ac olmayan var mi ![]() |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
Aykut abi bence bu yazdıkların senin karnının aç olduğu bir zamana denk gelmiş (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Masallah. Daha fazla soru sormayim akraba cikariz sonra ![]() Trabzon'da yapilabilecekler. 1. Zigana'ya cikip et yemek. Yalniz dikkat et Hamsikoy'de de et yapiyorlar ama Zigananin tadi ve keyfi baska. Zigana tuneline Trabzon tarafindan yaklastiginda sola bir yol ayrilir. O yolu takip ettigin zaman 3,5 tane etciyi yan yana goreceksin. Kokuyu takip et ![]() 2. Zigana'ya gidersen eger, tuneli gectikten sonra, Gumushane'nin Torul ilcesinde Karaca magarasi var. Magara olarak fena degil ama maksat gezip gormek, manzaranin tadini cikartmak. Saniyorum gitmeye deger. 3. Zigana'ya giderken buyuk ihtimalle su anki Erzurum yolu ile gidersin. Birde buna paralel olan eski Erzurum yolu vardir. Zigana'dan donuste eger bu yolu alirsan Hamsikoy'e ulastiginda durup Sutlac yiyebilirsin. Yol pek iyi olmayabilir. Hamsikoy'un sutlaci meshurdur derler. Hos bana gore annemin yaptigi bin kat daha iyi ama olsun, oyle diyorlar ![]() 4. Simdiye kadar anlattiklarim Macka'dan Gumushane'ye kadar uzanan buyuk vadide yapabileceklerindi. Macka ilcesi iki vadinin birlestigi noktada kurulmus. Macka'ya uzanan diger vadide ise Sumela manastiri var. Gorulmeye deger. Eger Sumela manastirina gidersen manastira cikmak icin eski caglarda kullanilan ve su anda da turistlere onerilen yol patika yoldur. Tam hatirlayamiyorum ama 45 dakika felan dimdik patika yoldan daga tirmanman gerek ki manastira ciktiginda felegini sasirmis oluyorsun ![]() ![]() 5. Trabzon merkezde yazin nem cok asiri oldugundan sicaklik cok asiri hissedilmekte. Bu yuzden aksamlari merkeze 10 dakika uzakliktaki Boztepeye cikabilirsiniz. Burada hafif serin bir ruzgar esliginde semaverde cay icmek modadir. 6. Akcaabat koftesi meshurdur bilirsin. Sahil boyunca yan yana bir suru irili ufakli kofteci goreceksin. Gitmeni onerecegim yer kesinlikle Cemil Usta'dir. Hem cok ilgililer, guleryuzluler hem de sunduklari kofte + cevizli baklava harika ![]() ![]() 7. Sezona bagli olarak hangisine denk gelirse gelsin bir yayla senligine katilmani siddetle oneririm. En buyuklerinden bir tanesi Kadirga yaylasidir. Temmuz ayinin 3. cuma gununde yapilir. Ustu acik camide namaz kilabilirsin ![]() ![]() 8. Akcaabat ilcesinde de baska bir magara var. Ismi Calkoy Magarasi. Yukarida belirttigim magaradan cok daha guzel ve etkileyici oldugunu soyluyorlar. Hic gitmedim. 9. Trabzon'un kiymali ve peynirli pidesi meshurdur. Ancak bunu da oyle her yerde yeme ![]() ![]() ![]() 10. Trabzon'un Vakfikebir ekmegi meshurdur. Zaten mutlaka sofralarda karsina cikacaktir. Eger bu ekmegi Vakfikebir'den ya da Besikduzu'nden alirsan nadirde olsa firinlarda siyah ekmek satarlar. Esmer ekmekte derler. Ismi "harci" dir. Mutlaka tadina bak. 11. Trabzon'da balikta yiyebilirsin ama inan ben o kadar yere gitmeme ragmen onerebilecegim bir tane yok. Cok daha guzellerini baska illerde tadabilirsin diye dusunuyorum. Bir yer var ama o da Surmene'de ki merkezden 45 kilometre Rize tarafina kalir. Camburnu diye karadenizin nadir mavi bayrakli bir sahil kesimidir. Camburnu denilen yer zaten cok ufak bir yerdir. Sahile indigin yerde bir restaurant var. Orada guzel balik yapiyorlar. 15 sene once oyleydi, umarim hala oyledirler. Tabi birde buradan yeni sahil yolu gecti berbat etti birakti orayi. Orasida ayri konu. 12. Eger olurda Surmene'ye yolun duserse orada bir kofte yapiyorlar dillere destan. Koftenin tanesi bir el kadar var ![]() Bakiyorumda hep yemekten bahsetmisim yahu ![]() Aklima geldikce eklerim. Simdilik bu kadar ![]() Düzenleyen koliva - 12 Mayıs 2012 Saat 01:38 |
||
![]() |
||
|
İstanbul ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Listeseye hayır demen kardeşim benim hanım trabzonlu haziranda basıp gidim diyorum.. |
||
106 Quiksilver 2000
||
![]() |
||
|
Amacin gezmek ise Tosya yolundan gitmeni onermem. Diger iki ihtimalden bir tanesi komple sahil boyundan Trabzon'a ulasmak. Sahil yolu cok guzel. En son sahil yolu yapilmadan once gitmistim bayagi guzel inisli-cikisli, manzaraliydi. Sinop'tan sonrasi zaten sahil yolu oldu. Oncesi de yapildi, kullaniliyor mu bilmiyorum. Bu yol uzerinde denize girebilecegin pek cok nokta var. Diger alternatif ise Karabuk-Kastamonu uzerinden gitmen. Benim tavsiyem de bu yol olur sana. Pek cok gorulecek yer var. Ornegin Safranbolu. Kastamonu'da kuyu kebabi meshurdur. Mutlaka denemen gerek. Havza'ya vardiginda Ancere Termal oteli var. Otelin en ust katinda ozel banyolar var ve kiralayabiliyorsun. Saniyorum saati 15 lira felan olmasi gerek. Iceride istegine gore jakuzin oluyor ve ozel olarak keyfini cikartabiliyorsun. En son gittigimde biraz dokulmustu ama herhalde yenilemislerdir. Trabzon'a ozel bir liste istersen onu da yapabilirim sana ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
evet kardeşim..
|
||
106 Quiksilver 2000
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
Bende bir kaç kendim çektiğim fotoğrafı paylaşmak istedim.
Yaklaşık 1000 m2 Türk Bayrağımız, 1 km çelik halat ile iki dağın arasına asılmıştı, ![]() İstanbul Fehti Paşa korusundan boğaz köprüsü manzaralı fotoğrafım, ![]() Denizli çamlık mevkiinde dağın üzerinden merkez'in fotoğrafı, ![]() Karahayıt kırmızı su, Yerin altından şifalı su çıkarken, ![]() Babadağın zirve görünümü, arka tarafın muğla fethiye olması lazım. ![]() İstanbul Yakacık tan Soldan sağa doğru Pendik, Kartal ve Maltepe ilçeleri ![]() Efes antikkent, ![]() Kuşadası, ![]() Burdur Gölü, ![]() İstanbul Park Formula 1 pisti kapalı tribün arkasından görünüm. ![]() Eski aracım broadway ile park yeri bulamayınca bu iki aracın arasına 8 manevrada girmiştim. ![]() Kocaeli darıcada ki kuş cennetinde çalışanların yapmış olduğu bir tabela (: ![]() Daha bir çok çekmiş olduğum fotoğraflar var, zaman buldukça paylaşmaya çalışacağım.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |