![]() |
|
ilk yan videom eleştirinizi alayım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
zpy26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2012 Saat 23:22 |
|
adamın yanından minibüs geçiyor tabikide farkı olur :) bende trafikte yaptıgımı zannettim bi an.
|
||
![]() |
||
lkr_yldz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
tabiki trafikte yaptığı için onaylamıyoruz
|
||
2006 206 Feline 1.4 бензин
Cadence Digital Music Changer 195/50/15 Lassa İmpetus Revo |
||
![]() |
||
lkr_yldz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
|
araba serçe bile olsa arkadan itişli bir aracın driftteki farkı
tr-tr.facebook.com/video/video.php?v=2070367086425
|
||
||
![]() |
||
|
helal olsun denecek seviyede bi video değil belkide o yüzdendir. bide trafiğe açık yerde bu işleri yapman sana (-) puan getirir dostum
|
||
||
![]() |
||
zpy26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
|
1 kişide kalkıp helal olsun demedi ya hadi hayırlısı...
|
||
![]() |
||
Canip ![]() 1. Vites ![]() ![]() 29 - Mayıs - 1979 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2011 Konum: Iğdır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
|
10 yıl önce olsaydı, sana rakip videolar çekip yüklerim, ama şuan soracak olursan aracıma patinaj bile çektirmiyorum.
|
||
**Peugeot 307 XT 2004 1.6 O.V.**
Değişeni yok ama değiştireceğim yeri çok |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
Bavik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Temmuz - 1990 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
|
elinde arkadan itişli olup ta bunu yapamayanlarda var güzel olmuş ama daha güvenli trafige kapalı alanları secersen daha iyi olur :) zenonlarda güzel duruyo =)
|
||
![]() |
||
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
|
çok gereksiz hareketler bunlar ;)
|
||
![]() |
||
|
çok teşekkür ederim beğeninizden dolayı :)
|
||
![]() |
||
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
tehlikeli bir gösteri ama başarılı bence.
|
||
ch cr
|
||
![]() |
||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Ben size kaza yapıyorsunuz demedim ki tehlikeli olduğunu ve nelere yol açabileceği konusunda hatırlatma yapmak için yazdım. ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Arakdaşlar Böyle şeyleri trafiğe kapalı alanda yapalım Lütfen ! +Bu Prensese bu hareketler yakışmamış. bu bebek sevilmeye öpülmeye okşanmaya gelir. Hır kullanmaya gelmez. Tavsiye
![]() Düzenleyen xSOLOx - 04 Ocak 2012 Saat 09:46 |
||
![]() |
||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
zevk meselesi tabiki ama , bence aracınıza veriyorsunuz birde bu tip hareketleri trafiğe kapalı alanlarda yapmak daha doğru olur diye düşünüyorum
|
||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
||
![]() |
||
|
haklısınız zaten bizde ankaranın en işlek caddelerinde yan veriyoruz hergun kaza yapıyoruz :/ |
||
![]() |
||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Geçen gün haberlerde gördüm.Şahincinin biri kavşağı el freni ile dönmeye çalışıyor ve başaramıyor başka bir arabanın ağır şekilde kaza yapmasına sebebiyet veriyor.İnsan hayatına mal oluyor.
Bu hareketler gereksiz tehlikeli zararlı hareketler lütfen ne kendinizin ne de bir başkasının hayatını tehlikeye atmayın. Ayrıca aracınıza da gereksiz şekilde zarar veriyorsunuz. Paranız çoksa o ayrı tabi. ![]() |
||
![]() |
||
|
hayır ara cadde orası
|
||
![]() |
||
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
|
tarfiktemi yapıyorsunuz bu gösteriyi
|
||
![]() |
||
|
sonuna kadar haklısınız sadece deneme amaclıydı zaten :)
|
||
![]() |
||
racer50 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2011 Konum: NEVSEHIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
|
dostum bu işi bırakalımda arkadan itişli makınalar yapsın azmini kutluyorum
|
||
KAYGAN YOLLARIN YAPIŞKAN SÖFÖRÜ
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |