![]() |
|
206 ön amortisör hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2012 Saat 12:07 |
bende de 406 var. amartisörler arka patlak dedi usta yağ kaçırmıs dedi. tam yükle içi dolu hiç bir yan etkisini görmedim. ama amartisörler evet gözle görünür biçimde tozlanmış sorunsz biniyorum. yorumu olan var mı
|
|
![]() |
|
ike ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nasılsa tekrar sökeceğiz onlara baktırırım ozaman :) inşallah spor yaylarla iyi olur monroe amortisörler
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tıkırtılı lakırtılı sesler geliyorsa Z rotlara ve salıncaklara baktırın. |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
bende 206 aracımın arka amortisörlerini değiştirdim. ustam kesinlikle pug orjinal amortisörlerini al, monree falan alma dedi. bende nette orjinal pug parçaları satan yerden aldım. bilgine....
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
ike ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
hayır aksine daha sert bu amortisörler.aslında benim önceki amortisörlerimde spor yay vardı üaerinde 3.5 cm. bunlara takamadık bu amortisörler orjinal amortisörlerinden 2 cm. daha uzun.sert diye tercih ettim bu amortisörleri ama spor yayları takamadık..amortisörlere diş açacağız öyle takacağız yayları
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
eskisine oranla birazdaha yumuşadımı peki ?
|
|
![]() |
|
mesela taşlı yollarda virajı dönerken falan çok ses geliyor sanki lastik yerinden çıkacakmış gibi
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nasıl bir ses açıklarsanız daha iyi olur.
![]() |
|
![]() |
|
Arkadaşlar aracımdaki amortisörlerden biri patlaktı ve değiştirmeye karar verdim.orjinal amortisörleri yerine monroe marka gazlı olanlardan aldım ve taktırdım ama araç eskisinden dahada yükseldi ve ön takımlardan daha çok ses gelmeye başladı sanki kopuk birşey varmış gibi ses yapıyor.sesin amortisörlerle alakası varmıdır?yada ön takımdan başka birşeymi arıza yapmıştır?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |