|
2.2emme manifoltu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2012 Saat 00:41 |
İkisine toplam ne istiyosunuz ? Pm alabilirmiyim
|
|
|
|
caglargungor
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı caglargungor
|
ustanızla konusup arayın duruma göre yarın konusurz |
|
205 RC SWAPPED
|
|
racer50
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2011 Konum: NEVSEHIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
emmeyı kesın istıyorum egzos ise ustma sormam gerekecek cunku uzerınde var 4-2-1 seklınde alalım derse ıkısınıde |
|
KAYGAN YOLLARIN YAPIŞKAN SÖFÖRÜ
|
|
caglargungor
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı caglargungor
|
emme ve eksoz ikisinidemi istiyorsunuz
|
|
205 RC SWAPPED
|
|
racer50
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2011 Konum: NEVSEHIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
uyuyamam yanı:)
|
|
|
|
racer50
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arayacam gec oldu dıye arayamadım ama uyuyama şimdi fıyat ne düşünuyorsun ikisine ? |
|
|
|
caglargungor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı caglargungor
|
205 RC SWAPPED
|
|
racer50
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çağlar bey mesajınızı aldım.manıfolt hangı aractan söküldü?resim varmı?cünkü bu emme ıkı cesıt sök tak işi olmasın malum agır iş
|
|
|
|
racer50
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
özel mesaj atamadım iletişim hızlı olması açısından telefonum 544-677-1984 ivedi iletişime girelim
|
|
|
|
caglargungor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı caglargungor
|
elimde 2.2 hem orjinal headers hemde emme manifoldu var isterseniz
|
|
205 RC SWAPPED
|
|
racer50
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
oda farklı bir bakış açısı saygı sonsuz:)ama biraz yürümenınde kımseye zararı olmaz:)
|
|
|
|
MagicPerformance
2. Vites 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
işini görür yakıt tasarrufu sağlar :) |
|
racer50
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sayın naksi abıcım 1,6 emme işimizi görmez zannımca:)
|
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Orjinal Yedek Parça 0216 631 18 12 0533 301 88 06 www.peugeotmarket.com Çıkma Yedek Parça 0212 486 33 66 www.peugeotcikmacisi.com www.cikma-parcaci.com cevap verebilir sanırım..
|
|
naksi
2. Vites 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende 307 xr 2004 1.6 motorun emme manifoltu var işine yararmı ? uzerinde lpg aparatlarıda hazır
|
|
MagicPerformance
2. Vites 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
simotayı at çöpe :) orjinali taşlatamassın çünki döküm değil plastik. 2.2 emme bulamassan RC emmeside olabilir 2.2 kadar hp vermez ama stocktan iyidir. RC emmesi alırsan sadece kelebeğe işlem yapman lazım zira rclerin kelebekleri elektroniktir.
İlk yapman gereken ir headers almak 4-2-1, ekzost kaçlık bilmiyorum ama son susturucun en az 60 mm olmalı, dereceli egzantrik ve iyi bir timing ile 170 + hp ler alabilirsin. |
|
racer50
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peki bu orjinal emmeyı taşlatma gibi bır ımkan varmıdır süperchıps+komple remus egzos+simato filtre var ama yürümüyor abı sankı verın bı akılda elbirliğiyle yürüyelım:)
|
|
|
|
MagicPerformance
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
ben tam 3 ay aradım, adanadan getittirdim, bulmak çok zor tüm çıkmacıları dolaştım, fiyatlar konusundada net bir şey yok satan olmadığı için. ama çok işe yarıyor umarım bulursun
|
|
racer50
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaslar merhaba;206gti aracım için 2.2 emme manifoltu ve gaz kelebegı aramaktayım nereden bulabılecegım hakkında yardımcı olacak arkadaslar mutlaka vardır dıye düşünuyorum ve fiyatları ne kadardır bu ürünlerin ?
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |