![]() |
|
peugeot merkezi kilit sorunu-BURSA(SORUN ÇÖZÜLDÜ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||||
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2014 Saat 12:07 |
||||
arkadaşlar sıkıntı yok. aynı problem bende de vardı. çözdüm. nasıl çözdüğüme gelince:
- önce hangi kapıda problem olduğunu öğrenmek için kapı ile direk arasında çevirmeli jack var. o jackları tavan lambası kapı açıldığında yanacak hale getirin. -sonra bahsettiğim jackları önce bir kapıyı açıp o kapının jackını çıkarın. lamba jackı çıkardığınızda hangi kapıda sönüyorsa sorun o kapının swicinde demektir. - yüksek ihtimal 4 kabloyu birbirine bağlayan jacktır o. şimdi 20 cm lik bir kablo ile tek tek jackı takmadan kabloları birleştirin. hangi kabloda ışık tekrar yanarsa o kabloyu kesin. - sorun çözülmüştür. ancak o kapı açıkken tavan lambası artık yanmayacaktır. kapılarınız kilitlenecektir. Benim çözümüm budur. En maliyetsiz şekilde bu şekilde çözdüm :)
|
|||||
![]() |
|||||
akin__ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
aynı sorun bende de var, anahtardan kilitlediğimde tekrar açıyo. ekranda sol kapı açık diye uyarı veriyo o yüzden açıyo sanırım, bende bursadayım hocam beşyolda nerde tam olarak usta?
|
|||||
![]() |
|||||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
||||
kilit sorununu elektirikçi halletti arkadaşlar. 30 liraya şöför kapısına bir motor taktı şimdi tıkıt tıkır.
Eskişehir'de bir immobilayzırcıya gittim daha raca bakmadan kilit değişecek 200 tl dedi çıktı adam. Başka bir immocu elektirikçiye yönlendirdi de öyle halloldu sağolsun.
|
|||||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|||||
![]() |
|||||
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
||||
o sorun son zamanlarda benim araçtada başladı. hatta bazen içerideyken şöför tarafını elimle bile açıp kapatamıyorum. ucuz bir çözüm bulursam burada paylaşıcam.
|
|||||
![]() |
|||||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
||||
Benim aracında kumandası şöför kapısını indirip kaldırmıyor ya. Tekdüğmeli olan anahtardan aracın anahtarı. kumandaya basıyorum her yeri açıyo bi benim kapıyı acmıyo namıssız. ondan sonra anahtarla kendi kapımı acıyorum bu sefer. Neden olabilir burada bi elektirikçi baktı ama beceremedi anladığını da düşünmüyorum zaten.
|
|||||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|||||
![]() |
|||||
esra_16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2012 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
||||
merhabalar aynı sorun bendede var,2002 model 1.4 HDI aracım var,aldığımda da bozuktu,kapatma düğmesine bastığımda kilitler inip çıkıyor ama kilitlenmiyor,elle kilitliyorum.ama açarken otomatik açabiliyorum,tamamen kilitlerin değişmesi gerektiğini söyledi bi kaz tamirci.ama 200 tl fiyat veriyorlar.sizin sorun giderilmiş ve memnun iseniz bursadaki adresi bana verebilirmisiniz?
|
|||||
![]() |
|||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||||
tamam her zaman beklerim arkadaşım... teşekkürler :))
|
|||||
![]() |
|||||
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
||||
işin hallolmuş ya, tamircinin o kadarcık kaprisini çekicen artık:)) bende bi kilitçiye gitmiştim merkezi kilit motorun değişecek dedi. bende fazla tutacak diye üstelemedim. yolum bursaya düşerse alırım adresini senden. güle güle kullan.
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Onu sorduğumda çok biliyorsan sen yap gibi baktı :))) banada da detaylı açıklama yapmadı tabi normalenAslında klasik swichlere bakılıyor ama bendeki sorun o değildi. kapı oturmuyormuş. birde kilitçi kilidi çıkarda kendi birşeylerle uğraştı. sonra sorunda ortadan kalktı... şuan da sorun yok.
|
|||||
![]() |
|||||
||||
peki sorun neredeymiş? aynı problem bende de var. istanbuldayım. en azından burada bir kilit tamircisi buulup durumu ona anlatırım. bir de bahsettiğin lamba sorunu çözüldü mü?
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Düzenleyen bycem - 14 Mayıs 2012 Saat 23:32 |
|||||
![]() |
|||||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
İnşallah biz bildiğimizii yazdık gerisi sorana kalır. ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
||||
veee bir sorun daha çözüme kavuşmuş olur inşAllah.
![]() |
|||||
![]() |
|||||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||||
Ben teşekkür ederim sağolun ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
tamam teşekler. ama yine bir bakıcam :) kafama takıldı. saolun
|
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||||
Evet kapı sürekli açık görünüyor ve ışık sönmüyordur. Siz bir oto elektrikçiye baktırın en iyisi sorunu anlatın ve kapı switchlerini kontrol etmesini isteyin. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
aslında iç aydınlatma diyince bir sorunum daha var :)) aydınlatma kafasına göre çalşıyor. yanı araç moduna da getirsem diğer tarafa da bazen yanıyor bazen yanmıyor. ve lamba açık kalırsa da çok ısınıyor ondan sonra yine kafasına göre kapanıyor. sanırım swiç sorunu var?????
|
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||||
Evet. kapı switchlerini tek tek kontrol edin. Parmağınızla bastırıp bakın çalışıyor mu diye. bastırınca iç aydınlatma lambası sönüyor mu diye bakın. Benim başıma hiç böyle bir sorun gelmedi ama en basitinden bu şekilde kontrol edebilirsiniz. Başka yöntemi varsa onu bilmiyorum. Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 31 Aralık 2011 Saat 19:17 |
|||||
![]() |
|||||
||||
en azından denicem. şuan bile üşenmicem, bakıcam, kafama çok takıldı. kapıların kapanma yerindeki lastiklerden bahsediyorsunuz sanırım. peki orada ne gibi bir işlem yapıcam.
|
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |