|
Şukur kavusturana :) Görsellik ya |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
jiyanxese
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2012 Saat 19:52 |
|
hayırlı olsun ama ürünün markası nedir nerden aldınız kaç paraya ?
|
||
peugeot 307,2003 XT
|
||
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hayırlı olsun severim doubşe din leri araca ayrı bir hava katıyor
|
||
Lion46
1. Vites 30 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Öncelikle hayırlı olsun cok şık olmuş,benimde sormak istediğim bir şey var.Bilindiği gibi bizim araçların orjinal teyplerinden aracın bazı özelliklerine erişme imkanımız oluyor (teyp üzerindeki menü tuşundan) tarih saat ayarları,ani fren flaşörleri v.b,bu double dinleri araca taktığımız zaman o menülere nasıl erişim sağlayacağız? Edit:imla Düzenleyen Lion46 - 28 Ocak 2012 Saat 17:23 |
||
2009 Peugeot 308 Vti tiptronic 120 hp ''inci siyah'' Prins Vsi 2 Lpg Kiti
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
[QUOTE=BurakGÖNÜLAL]Sonunda yuz yılın ıcadını navisinden tvsıne gerı kamerasına ıphonundan b.toot huna alet bu cok mem nunum herkeze onerırım ....[/QUOTEArkadaşım öncelikle cihazınızı güle güle kulanın.Sorularım bu cihazın markası,fiyatı ve bu cihazı takınca direk olarak koldan kumanda edebiliyormusunuz müzik dinlerken parça atlatma radyo dinlerken kanal değiştirme vs veya kolun çalışması için harici adaptör gibi birşey kullanıl dımı..Gerekli açıklamaların için şimdiden teşekkür ederim..
|
||
toprak
2. Vites 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Duble ekranlar her zaman için aracı sınıf atlattırmıştır. Güle Güle kullanın.
|
||
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
||
engin354
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hayırlı olsun.. Yalnız birşey soracağım. Aldığınız ürünün marka ve modeli nedir?Kaç lira?
|
||
marad
1. Vites 22 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
o nasıl birşey oluyor? |
||
307 1.6 XT PREMIUM 2004 LPG
|
||
BurakGÖNÜLAL
2. Vites 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
|
|
Daha sımdı actım anahtarlıgı cok basıt mış usendıgımızden bu zamana kadar salladık :)
|
||
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
BrC lpG Full olsun ! Benim olsun ! Fransız Horozu... |
||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Allah güle güle kullandırsın.Pil değişiminide ertelemeyin.;)Abim anlatmış zaten nasıl yapılacağını
|
||
BurakGÖNÜLAL
2. Vites 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
|
|
teşekkur ederim daha iyisi senın olsun :)
|
||
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
çok güzel bir teyp.
Güle güle kullanın. Bu teyp için 206 arabamı satıp 307 alabilirim :))) |
||
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
|
Bir de şuraya bak istersen benzer bir sorun gibi.
http://forum.donanimhaber.com/m_42626463/tm.htm |
||
BurakGÖNÜLAL
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
|
|
evet ondan olabilir benzın kesıp kesmem sorunu felan garantılı abc ye gostereyım cuma gunu
|
||
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
||
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
|
Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 28 Ocak 2012 Saat 14:00 |
||
BurakGÖNÜLAL
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
|
|
yok gosterge sureklı yapmıyo bu işi mesela kontagı kapatırken yarım depo sabah geliyorum çaliştıyorum işik yanmiş başka bi ara baktıgımda full gosteriyo surekli ibre hareket etmiyoda zaman zamn araliklarla
|
||
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
||
06ÖzGüR06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
|
Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 28 Ocak 2012 Saat 13:59 |
||
BurakGÖNÜLAL
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
|
|
ayrıca benım benzın gostergemde sıkıntılı ya kafasına gore gosteriyor :) dolu depoyu bos bos depoyu dolu gosteriyor yolda kaldım dun gostergede dolu ama meger benzın bitmiş servis anlamadıgı cozemedıgı herseye verdıgı cevabı verdı bu modellerde böyle :)
|
||
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
||
BurakGÖNÜLAL
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
|
|
Oğrendim sayılır bunu en kısa zamn icerisinde halledecem :) teşekkürler |
||
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
||
06ÖzGüR06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
|
Önce anahtarlık halkasını çıkar sonra 5 veya 10 kuruş madeni para ile kumandada halkanın geçtiği tarafta tırnak yeri var ordan açıyorsun.Sonra içindeki pili değiştirirsin zaten. Pili saatçilerde ya da fotoğrafçılarda bulursun. Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 28 Aralık 2011 Saat 02:08 |
||
BurakGÖNÜLAL
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
|
|
Evet 3 aydır otuyor nasıl değistireceğimi çozemedim daha dogrusu hic meraklanıpta nerden acılıyor diye bakmadım :)
|
||
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |