![]() |
|
BİP BİP SESİ :S |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||||
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mart 2012 Saat 22:37 |
||||
evet aynı sorun bendede vardı silecek suyu az oldugunda yapıyor...
|
|||||
![]() |
|||||
cinecommentator ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cinecommentator
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
307 sw m dede bu bip bip sesi geliyor...benzin ışığı yanınca geliyor
ama bu bipleme 3 defa yapıyo ve sonra kesiyo
|
|||||
peugeot 307 sw xr 2004
|
|||||
![]() |
|||||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Allah'ın izniyle elimizden birşey kurtulmaz.
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
||||
Neyseki bir problemi daha hep birlikte çözüme kavuşturduk :D |
|||||
![]() |
|||||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
||||
:d:d:d:D |
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Araç beni duymuş olmalıki 2 gündür o ses yok :D
|
|||||
![]() |
|||||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||||
İnanır mısın ben cam suyunu fabrika çıkışından beri hiç dibe indirmedim hep full haftada 1 kez mutlaka fullerim dibi görmeye hasret kaldı cam suyu
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
ayıp ettin.Antifirizli auto kitin sularından doldurm.2,5 kutu içti epey susamış yada içinde hiç yokmuş.
![]() |
|||||
![]() |
|||||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||||
Demek ki cam suyu uyarısı varmış iyi iyi cam suyunu düzenli olarak doldur hatta antifirizli doldur donmasın önemli çünkü ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Birde bana sor.Az daha bilgisayara bağlatacktık 0 arabayı.
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||||
Gerçekten mi yahu çok sevindim ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Yaklaşık 2 Hafta Önce Aracımı Bilgisayara bağlatmıştım zaten bir
problem olmadığını söylediler Korkmazlar Servisi Konyada. bilgisayarda
görünecek bişey olsaydı bence zaten cıkardı. çünkü benimkinde hiç bir
problem cıkmadı ama hala ötüyor :D
|
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() Düzenleyen Meric42 - 27 Aralık 2011 Saat 12:40 |
|||||
![]() |
|||||
||||
arkadaşlar aracımda hiç bir eksik yok cam suyu ve diğerlerinde tüm bakımlarını yaptırdım. yaptırmadan öncede ötüyordu şimdide öyle yolculuk esnasında ötüyor. park ile alakası yok çünkü . hızdan mı diye düşündüm . oda değil yavas giderkende oluyor. ötüyor. aküyü ve teyp i cıkarmadım. birşeyin eksikliğinden diye düşünmeyelim çünkü ben bütün bakımları yaptırdım . yaptırmadan öncede oluyordu bu . cok garip birşey çünkü ekrandada cıkmıyor . büyük bir sorun değildir belki de ama kafama takıyorum yani niye ötüyor :D:D:D
|
|||||
![]() |
|||||
||||
yok abim aküyü yada teybi sökmedik.
![]() |
|||||
![]() |
|||||
inceyasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
||||
teyp i söküp taktınız mı son zamanlarda ? yada aküyü?
|
|||||
2004 307 1.4HDI
|
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |