![]() |
|
bilgi ekranı YARDIMM... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ßarış ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2011 Saat 18:16 |
206 da da benzer bi durum oldu pıoneer teyp aldım taktım tarih gözükmüyor ve saat değişmiyor.
|
|
<< Barış Yavaş >>
Peugeot 206 1.4 Sedan beyaz 2007 benzinli |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
biz teşekkür ederiz.Yardımcı olabildiysek ne mutlu.
![]() |
|
![]() |
|
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
:) Tamam Ozaman teşekkür ederimm
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
ampülden sıkıntı olabilir.Eliniz tornavida tutuyorsa açın lambaları ve bağlantı noktalarını temizleyin.Hiç olmazsa başka bir tane alırsınız.
![]() |
|
![]() |
|
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
bilgim yok çünkü yeni aldım şimdi şöyle birşey var orj teyp yok pionner takmıslar o yüzden calısmama gibi durumu olamaz dimi ? ışık yok gibi var gibii cok silikkk
|
|
![]() |
|
acaba daha önce sökülüpte düzgün bağlayamamışlarmı tekrar yerine.Bir bilginiz varmı.Işık varmı ekranda.
|
|
![]() |
|
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ampulleri patlamıştır.
|
|
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|
![]() |
|
Tarih Saat GÖzüküyor ama Cok silik yani. dikkatli bakınca gözüküyor.
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tarih saat görünmüyor mu hiçbir şey?
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar Ben Yeni Partner Aldım 2.0 HDI. Ama bilgi ekranı calısmıyor. bilmiyorum silik gibi. bişey görünmüyor yani . orjinal teyibi yok sonradan takılma sistem var. kafaya taktımmmm yardımlarınızı bekliyorum bu konuda.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |