![]() |
|
Asfaltı Ağlatan Adam |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
asi_cocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Konum: honda kinetic Durum: Aktif Değil Mesajlar: 299 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asi_cocuk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2008 Saat 09:15 |
izlemiştim bunu adam harbi deli bune yaww adam arabayı bırakıyo dümen başka yere dönse allah korusun adamın biri giderdi
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
etrafında yaşayan insanların canını teklikeye atmak marifetse;ben beceriksiz olmayı tercih ederim.esefle kınıyorum |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bune yaaa aman tanrım ya resmen adam oyuncak gibi oynuyo arabala arada gas takılı kalıyo onu nasıl yapıyo acaba |
|
![]() |
|
tolgasena ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2008 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolgasena
![]() ![]() ![]() ![]() |
tmm arabann hkkını veriyor ama araba da traktör gb çalışıyor anasını ağlatmış arabann... ne asfaltı ne arabayı... direk anasını...
|
|
![]() |
|
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
manyak bu herif, akıllı adam işi değil, hele etrafta o kadar insan varken ve trafiğe açık bir alanda, iyi cesaret,
1) araba nasıl kendii kendine öyle dönüyor?
2)burası neresi?
fikri olan varmı arkadaşlar?
ama paylaşım güzel ADRENALİN dolu
![]() |
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|
![]() |
|
YURDUM İNSANI ;)
|
|
![]() |
|
musti ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2008 Konum: İSTANBUL 2TELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
ARABAYA BİRAZ ACIDIM AMA ADAM 10 NUMARA YANLIYOR ADANALI OLABİLİR :))
|
|
![]() |
|
Sıyırmı$ .
|
|
![]() |
|
görsel bı show yapmıs adam işide çok ii bılıo bellı ama tehlıkelı bea abi
|
|
![]() |
|
kimi yanlar, kimi gazlar, kimi yıkar temizler , kimi lastik yakar, zevk arkadaşım işte ne diyelim
![]() |
|
![]() |
|
esrefyilmaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2008 Konum: İSTANBULL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esrefyilmaz
ARABA BENİ STOP ET DİE BAĞARIYOR SANKY
![]() |
|
EŞREF YILMAZ 34 YJ 0425 İSTANBUL/KÜÇÜKÇEKMECE
|
|
![]() |
|
abi adam güzel yapmışta o arkaya sonradan oturan adamın uçmasını bekledımde uçmadı ne görüntü olurdu puaaaaa:)))
|
|
![]() |
|
SİNAN GTI ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
tam maraba ya onu ole yakından ızleyende tam model adam arabayı bırakıyo gıtmıs hala ızlıyo heralde delılerın koyu ...
![]() |
|
![]() |
|
olay budur
|
|
![]() |
|
Rfk ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
bence bmw nin hakkını veriyor
![]() |
|
![]() |
|
NU103 ![]() 1. Vites ![]() ![]() NU 103 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2008 Konum: KoŞuYoLu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
arkadaslar e30 3.20 3.25 lerin hangi biri yan yan gitmiyo hepsi böle bu aracların zevki bu tabi yasanması lazım sölemeden olmuyo
![]() |
|
![]() |
|
KaSıRgA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
rezillikte son perde. Bu marifet midir şimdi? Bu bize örnek midir ? önce kendimize bunu sormak lazım
emeğe saygı
|
|
![]() |
|
abi manyak bi adam bu ya ama bunların hepsi böle direksiyon kabiliyetleri mükemmek tasdiklenmicek bi hareket ama mükemmek direksiyon
|
|
![]() |
|
BENCE HELAL OLSUN ÇOCUGA O ARABANIN HAKKI ODUR BENCE APAÇİLİK YAPMAMIS BEN ÇOK BEGENDİM
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |