|
Asfaltı Ağlatan Adam |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
asi_cocuk
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Konum: honda kinetic Durum: Aktif Değil Mesajlar: 299 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı asi_cocuk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2008 Saat 09:15 |
izlemiştim bunu adam harbi deli bune yaww adam arabayı bırakıyo dümen başka yere dönse allah korusun adamın biri giderdi
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
etrafında yaşayan insanların canını teklikeye atmak marifetse;ben beceriksiz olmayı tercih ederim.esefle kınıyorum (censored=esefin biraz kabası) =) |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bune yaaa aman tanrım ya resmen adam oyuncak gibi oynuyo arabala arada gas takılı kalıyo onu nasıl yapıyo acaba |
|
tolgasena
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2008 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolgasena
|
tmm arabann hkkını veriyor ama araba da traktör gb çalışıyor anasını ağlatmış arabann... ne asfaltı ne arabayı... direk anasını...
|
|
TOLGA
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
manyak bu herif, akıllı adam işi değil, hele etrafta o kadar insan varken ve trafiğe açık bir alanda, iyi cesaret,
1) araba nasıl kendii kendine öyle dönüyor?
2)burası neresi?
fikri olan varmı arkadaşlar?
ama paylaşım güzel ADRENALİN dolu
|
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
YURDUM İNSANI ;)
|
|
musti
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2008 Konum: İSTANBUL 2TELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ARABAYA BİRAZ ACIDIM AMA ADAM 10 NUMARA YANLIYOR ADANALI OLABİLİR :))
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sıyırmı$ .
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
görsel bı show yapmıs adam işide çok ii bılıo bellı ama tehlıkelı bea abi
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kimi yanlar, kimi gazlar, kimi yıkar temizler , kimi lastik yakar, zevk arkadaşım işte ne diyelim
|
|
esrefyilmaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2008 Konum: İSTANBULL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı esrefyilmaz
|
ARABA BENİ STOP ET DİE BAĞARIYOR SANKY
|
|
EŞREF YILMAZ 34 YJ 0425 İSTANBUL/KÜÇÜKÇEKMECE
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abi adam güzel yapmışta o arkaya sonradan oturan adamın uçmasını bekledımde uçmadı ne görüntü olurdu puaaaaa:)))
|
|
SİNAN GTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
|
tam maraba ya onu ole yakından ızleyende tam model adam arabayı bırakıyo gıtmıs hala ızlıyo heralde delılerın koyu ...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
olay budur
|
|
Rfk
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence bmw nin hakkını veriyor güzel video action dolu
|
|
NU103
1. Vites NU 103 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2008 Konum: KoŞuYoLu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaslar e30 3.20 3.25 lerin hangi biri yan yan gitmiyo hepsi böle bu aracların zevki bu tabi yasanması lazım sölemeden olmuyo
|
|
KaSıRgA
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rezillikte son perde. Bu marifet midir şimdi? Bu bize örnek midir ? önce kendimize bunu sormak lazım
emeğe saygı
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abi manyak bi adam bu ya ama bunların hepsi böle direksiyon kabiliyetleri mükemmek tasdiklenmicek bi hareket ama mükemmek direksiyon
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
BENCE HELAL OLSUN ÇOCUGA O ARABANIN HAKKI ODUR BENCE APAÇİLİK YAPMAMIS BEN ÇOK BEGENDİM
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |