![]() |
|
Bu aracı tanıyan varmı + alınırmı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Japon ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2011 Saat 21:38 |
valla gti yada rc ye takmıs durumdayım paramda hazır alacak araba arıyoruz sole pıyasada ezılmemıs turden sorup sorusturuyorum ıste kendı capımda
|
|
![]() |
|
306_gti ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
306 gti düşünürsen goruselım ...........
|
|
![]() |
|
Japon ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
ankara göralda yada baska bir yetkılı varsa oraya gosterıcem tanıdık vasıtasıyla hıc oraya gıtmeden hayırlısı bakalım
|
|
![]() |
|
valla hocam senın aracta guzel ama bana gelmez km cok
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Servis kontrolü olmadan sakın almayın derim , çünkü km düşürülme vs en iyi servis anlıyor
![]() |
|
![]() |
|
yigidow06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigidow06
70bin km düşündürücü ama oynama yoksa ilk ilan iyiye benziyo dostum bi sanayiciye gösterilebilir
![]() |
|
ygtahmtkrks
|
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Buda benim ilanım düşünürmüsün ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-dikkat-bu-fiyata-bu-temizlikte-sahibinden-206-65360717/detay/ |
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
tekırdagdakı satıldı yetısemedık bu arada :D
|
|
![]() |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-70binde-sunroflu-ful-orjinal-hatasiz-gti-67346466/detay
bu ilandakı aracı almayı dusunuyorum nasıl sızce yıne tekırdagda bı arac bulmustum stock gti 15000e bu bıraz tuzlu ama napalım gti sevdası baska gerci sevdamıza kavusamadık daha hic ama :D yorumlarınızı beklıyorum yarın aracımı satıyorum allahın ıznıyle 2 3 gun ıcınde almaya gıderım yorumlara gore hatta negatif yorumlar alırsam su araca donucem http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-206-gti-hatasiz-orjinal-bu-fiyata-bulunmaz-66004752/detay/ |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |