![]() |
|
Arkadaşlar aracıma babam arka tampondan çarptı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
woshborn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2011 Saat 14:37 |
|
Arkadaşlar ilgilendiğiniz için hrkese teşekkür ediyorum. Pasta ile biraz geçti izler. geri kalan izler için Nazarlık olarak bıraktım .
|
||
Seni o kadar hayal ettim ki artık bir hayalsin…
Peugeot 207 2Tronıc 90 Hp 1.4 2010 Siyah BRC |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
geçmiş olsun
|
||
![]() |
||
harmus ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1965 Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
|
Geçmiş olsun. Yukarıdaki yoruma aynen katılıyorum.
|
||
Sevgiyle Kalın.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
babayı dava etmek lazım :D söke söke alın parasını :D
|
||
![]() |
||
yigidow06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigidow06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
![]() ![]() |
||
ygtahmtkrks
|
||
![]() |
||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
O zaman 10 ay bekleyip yine mini onarımdan yaptırın. ![]() |
||
![]() |
||
fireblade ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fireblade
|
babanın çarptığı tampon acımaz..
|
||
![]() |
||
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
|
geçmiş olsun baba oğul ikinizede
|
||
2004 1.4 hdi 307 xr
|
||
![]() |
||
gorkemteke ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gorkemteke
|
geçmiş olsun
|
||
2004 307 Hdi XR
|
||
![]() |
||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|
Serviste ve eksperin yanında gayet ciddi olmanızı tavsiye ederim.
![]() |
||
![]() |
||
woshborn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
|
tutanağı tuttum şahidide yazdım artık yarın servise gideceğim bakalım ne diyecekler
|
||
||
![]() |
||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|
![]() |
||
![]() |
||
AhMeT® ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
|
Bence sigortacin tanidiksa bi danis derim o daha iyi yol gosterir.
|
||
Ahmet(06 PJ 790) 106 QS.
AnKaRa |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
zaten sizin dediğiniz gibi yapmak istiyorum ama bu sefer soy isimlerimiz aynı demezlermi siz bilerek yaptınız
|
||
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
bunu nasıl yapabilirim daha net ve açıklayıcı anlatırmısınız
|
||
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
babanız hatalı olduğu için babanızın trafik sigortasından yaptırabilirsiniz.Tutanak tutup olayı anlatın ve bir tane de şahit bulun.Geçmiş olsun bu arada.
|
||
![]() |
||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Babanızda sizi iyi bulmuş çarpmak için inince demiştir iyi yabancı deilmiş bizim oğlana çarptık
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |