|
205 artık kardeş istiyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
enilder
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2011 Konum: TURKEY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2011 Saat 19:47 |
Onuda sen taktırırsın olmaması daha iyi güzel bi usta araştırıp uyumlu bi kit takdırdın mı gayet güzel olur,BVA otomatik demek bildiğim kadarıyla
|
|
Peugeot 306 Griffe 1.6 8V
|
|
mfcelkan
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gerçekten koltuğa yapıştırır Tek eksiği LPG yok. "BVA" sadece aksesuarla ilgili bir ek mi acaba?
|
|
enilder
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2011 Konum: TURKEY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İki araçda baktığında güzel duruyor arkadaşınızın arabasının rengi çok asil ama otomatik olması biraz düşündürücü şahsi fikrim tabi bu ben olsam 2.2lt motorun keyfini manuel yaşamak isterdim
|
|
Peugeot 306 Griffe 1.6 8V
|
|
mfcelkan
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
En mantıklısı söylediğiniz gibi yapmak. Kafama tek takılan herşeyiyle D9 olan bu aracın kadranı neden diğer D9 lar gibi 250'de değil de 230'da son buluyor. Hız önemli değil benim için ama D9'lar daha az yakan daha atik bir motora sahip. Arkadaşıma "arabanı ben alıyorum" deyip "senin araba D8 miş vazgeçtim" dersem çok ayıp olur |
|
oguzhandincel
1. Vites 25 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 123 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Arkadışınıza ait olan araç sizinde herşeyini bildiğiniz bir araç olduğu için ben yerinizde olsam hemen tercih ederdim.Rengi ve duruşu çok güzel.Bazen benim 306'yı satıp 406 alsam diyorum ama kredisi bitmeden bişey yapamıyorum ne yazıkkı :( 406'lar benim araştırdığım kadarıyla Peugeot'un en sorunsuz arabası ve donanım seviyeleri gerçekten fiyatlarına göre çok çok iyi.Bence arkadaşınızın olan aracı kaçırmayın.
|
|
2000 306 sedan,Quartz.1.6 8v Otomatik.
|
|
mfcelkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar merhaba,
Yıllardır 205 kullanan ve peugeot hastası biri olarak 406 almayı bu aralar ciddi ciddi istiyorum. Bana yardımcı olursanız çok memnun olurum. D8 - D9 değişikliklerinden araştırmalarım sonucu acizane bilgi sahibi oldum. Lakin burası Türkiye olduğundan kafama takılanlar var Yıllardır herşeyini bildiğim, arkadaşıma ait 2000 model 406 2.0 SV BVA (Otm) var. Satış ilanını ben yayınladım, ama herşeyiyle D9 görünmesine sağmen kadrandaki son rakam 230. Almakta karar veremediğim için değil kaputu kaldırmak, arkadaşıma konuyu bile açamadım Araç 180.000 km'de ve pırıl pırıl, Ankara Göraldan başka hiçbir servise gitmedi. Üzerinde dünya para saydığı prince var. Diğer niyetlendiğim araç ise 2003 model 406 2.2 SV (Manuel). Bu araçta LPG yok. Çok ta fazla yakarsa, ufak mesafelere 205 le giderim diyorum Vergiyi de alt dilimden ödeyebileceğimiz için (%5 davası) rahatlıkla 2.2 lere bakabiliyorum. Her iki araçta gerçekten servis bakımlı titiz kullanılmış araçlar. Ben satma düşüncesiyle bu araçlara bakmıyorum. Gerçekten değer verdiğim için sahip olmak istiyorum. Fiyatlar sizce nasıl, hangi aracı almak daha mantıklıdır? Düzenleyen mfcelkan - 11 Aralık 2011 Saat 18:31 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |