![]() |
|
Aslanım Maalesef Satılık(SATILDI) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2011 Saat 09:36 |
Hayırlı satışlar
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
isodogu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar. Aracın resimlerinin çekildiği yer Alanya kalesine çıkılan yol mu ben mi yanlış hatırlıyorum ? :)
Doğru hatırlıyorsunuz:)
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Hayırlı satışlar.
|
|
![]() |
|
silentsorrow ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silentsorrow
Hayırlı satışlar. Aracın resimlerinin çekildiği yer Alanya kalesine çıkılan yol mu ben mi yanlış hatırlıyorum ? :)
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
hayırlı satışlar.
|
|
![]() |
|
isodogu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
teşekkürler arkadaşlar
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
alanda satanda hayrını görsün
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
hayırlı satişlar.
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hayırlısı Olsun.İyi Pazarlar..
|
|
![]() |
|
merhaba arkadaşlar 2 yıla yakın süredir zevkle kullandığım 307 1.6 hdı premium satılıktır. Turbosu 2010 mayısta yenilendi .Lastikler yeni Akü yeni Debriyaj balatası,filtreler yağ bakımı yeni
Bende ev alacaklar kervanına katıldım arabam yabana gitmesin.. duyurulur...
Düzenleyen isodogu - 28 Haziran 2012 Saat 22:50 |
|
2006 307 1.6 HDI premium
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |