![]() |
|
yardımalrınızı bekliyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2011 Saat 00:45 |
pejo forum sorduğum soruyu geri alıyorum konu kapanmıştırrrrrr
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
guncell
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
yokmu arkadaşlar arkadaştan başka egzoz olayı tamam irtibata gecicem sizinle hocam tam bir çözelimde...
|
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
|
ercan_g ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
hocam egzoz da ve sticker olayında yardımcı olabilirim. türkiyede 70 ile oto egzoz veriyorum. araç stickerinda da yardımcı olabilirim
|
|
![]() |
|
arkadaşlar pejo 106 sattım daha almadım yakında tekrar GT alarak aranıza döneceğim.. ancak sizden bi yardım talebim var modfiye aksesuar satan biyer açmayı planlıyorum modifiyeyi bağladım ancak aksesuar toplu alacağım bi yer bulmalıyım sizce nereden almalıyım? adana bu işte iyi gelişmiş ucuz olduğunu duydum oto paspas modul zenon gibi v.s v.s aksuarları devamlı alabıleceğim şehir yer mevkı bıldığınız varsa lütfen yazın fikirleriniz önemlı saygılar..
|
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |