|
Motor |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |||
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2011 Saat 01:33 |
||
Bir pazar sabahı canımız sıkıldı
|
|||
parola.61
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı parola.61
|
||
|
|||
lazo
|
|||
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
||
Asılıyor yola it gibi Bu olaya bitiom ya nezaman özellikle tek yola çıksam müziği açıp gazlıyosun ya arabadan indimi pamuk gibi oluyom 306 da maşşallah üzmüyor beni hiç hele 140 dan sonra filitresi falan orjinal ama bir güzel ses gelio hadi bas demiş gibi nezaman yola tek çıksam ( babam falan olunca bastırmıo pek ) araba 2 misli yakıo
|
|||
parola.61
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı parola.61
|
||
wayyy beeeee işteee buuu yaaaaa süpersinnnnnnnnnnnnn benide yaktııı bu araba sese bak yaaaaaaa
|
|||
lazo
|
|||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
en güzelini yapmış olursun.Bin ustanın tepesine bak bakiyim nasıl teslim ediyo akşama aracı.
|
|||
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
||
Ver Coşkuyu Gidip de dönmeyeyim
Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 04 Aralık 2011 Saat 01:34 |
|||
parola.61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı parola.61
|
||
haklısın pazartesi sabah dikilcem tamirhanenin kapısına
|
|||
lazo
|
|||
parola.61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı parola.61
|
||
wayyyy süpermişşşş ama ben hoşlanmıyorum büyük araclardan yani bana göre büyük ben 106 hastasıyım 106 gti sahibi olsam dünyalar benim olur yaaa :) |
|||
lazo
|
|||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
kardeşim benim işim gücüm sınavlarım var.Ama boş zamanda var az olsada.Sende bir boş vaktinde ilgilen arabanla.
|
|||
parola.61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı parola.61
|
||
o dur da iş güç olunca mecburen ayrılıyosun ki :(
|
|||
lazo
|
|||
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
||
Aynen arabanın ya başında olacan yada hiç yaptırmıyacan . Yada benim gibi 20 senedir abinin dahi arabalarına bakmış bir ustan olacak
|
|||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
o zaman sonunu şöyle bağlayalım kardeşim."Araba sanayideyken veya yıkamadayken ölsende kalsanda arabadan ayrılma." Bumudur?
|
|||
Üçyüzaltı
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
||
Bencede yanlıştı yapanlar ibneler var biride benim arkadaşımsada , arkadaşada bunu anlatmaya çalışıom araba olayında yeniyim diince
|
|||
Üçyüzaltı
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
||
Araba kıyamış
|
|||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ne demişler emanet malın canı ....ünde olur.Emanet arabayla bu tür işlere girmek çok yanlış.
|
|||
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
biri modifiye dedimi 1500 km de kokusunu alırım dayanamam bu kış son kışım önümüğzdeki kış son full + full eksiksiz modifiye ile bir araçla karşınıza çıkarım ama türkiyede değil yurtdışında sıkıntı olmadan polisten kaçmadan rahat rahat modlayıp gezecem
|
|||
Üçyüzaltı
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
||
Saten orasını düşünse saten yapmaz ama herkesi kendiniz gibi bilmeyin kardeşim
|
|||
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
Üçyüzaltı
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
||
Basıo basıo
|
|||
djchaos
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
sitenin sponsorundan yardım alabilirsiniz bulamadığınız parçalar olursa modifiye dizayn konusunda yardımcı olabilirim merak ettiğin sormak istediğin birşey olursa burdayım herzaman yardımcı olurum Çıkma Yedek Parça 0212 486 33 66 www.peugeotcikmacisi.com www.cikma-parcaci.com |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |