|
Arabam çalışmıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2011 Saat 22:25 |
Benzinizin bitmesine dikkat edin benzin hortumları 15 ay benzin görmeyince patlamış ve siz benzin koyuncada sızdırmış olabilir , patlamış derken kurumuştur sizde zorlayınca açılmıştır benzini koyuncada akmış olabir .Size tavsiyem iyi bir serviste aracı kontrolden geçirip bakımlarını yaptırın .
|
|
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bakımını yaptırın , bilgisayara bağlatın.Aküyü değiştirin ve yakıt sistemini de kontrol ettirin.Ciddi birşey yoktur diye düşünüyorum.
|
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
uzun zaman yatan aracınızı çalıştırdıktan sonra en kısa zamanda bakıma sokmanız lazım yağ,hava filitresi vs gibi periyodik tüm bakımlarını yapmalısınız akü değişmeli, kutup başları temizlenmeli,lastikler kontrol edilmeli,suyu antifirizi bujileri kayışları güzel bir bakımdan sonra gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
|
|
serommm
1. Vites 21 - Aralık - 1985 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(2)
|
Akünüzü değiştirin.O akü boşalmıştır çoktan.
Teorikte 1 aydan fazla yatacaksa araba akü kutup başlarını sökmeniz gerekir. Düzenleyen serommm - 03 Aralık 2011 Saat 17:30 |
|
melih26
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar lütfen bana yardım edin napıcağımı bilemedim peugeot 207 aracım vardı askere gidicektim arabamı apartmanımızın bodrumuna koydum ve arabamı bir arkadaşıma emanet ettim ama arkadaşım saolsun arabamla hiç ilgilenmemiş orda öyle durmuş 15 ay hiç çalışmadan geldiğimde araba resmen tozdan gözükmüyordu güzelce bi yıkadım arabamı sonra çalıştırmak istediğimde arabam çalışmadı kontağı belki 5-6 kere çevirdim sonra çalışır gibi oldu ve çalıştı ama arabam sürekli stop etti benzin doldurdum depoyu fulledim ama 2 gün içinde arabamı çok az kullanmama rağmen arabayla 1 kilometre yol yapmadan benzinimde bitti arabam sanki benzini yutmuştu sanayiciye gösterdim allaha şükür sorunlarım azaldı artık stop etmiyor yalnız arabam dışarıda durduğunda o kadar zor çalışıyorki kontağı 3-4 kere çevirip gaza basınca çok zor çalışıyor bunun için ne yapmam lazım bilgi verirseniz sevinirim askere gitmeden önce arabamı kullandığımda kontağı 1 kez çevirmem yeterliydi anında çalışıyordu ama artık öyle değil sizce sorun nerdedir aküsümü bitmiştir motordamı sorun vardır anlamadım ne yapmam lazım ?
|
|
melih 26
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |