|
508 reklamı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2011 Saat 20:11 |
Edirne den hatay a rampa aşağıya inmişlerdir.Bir de hatay dan edirneye gelsinler de görelim bakalım aynı km yi yapabilecekler mi
Şahsen ben testini yaptım.Ülkemizde kuzeyden güneye giderken araç daha az yakıt yakıyor.Güneyden kuzeye gelirken en az 100 km eksik yapıyorum.Nedenini tam olarak anlayamadım.Gidiş geliş kullanım şekli aynı sabit hız.Bence eğimle ilgili.Yani 1000 km de 100 km eksik yapıyorum. Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 08 Aralık 2011 Saat 20:17 |
|
m.peker
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet arkadaşlar volkan ışık yönetimindeki bir ekip ile bir depo 66lt benzin ile yapmışlar bu klometreyi galiba edirne-hatay arası yapmışlardı
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Deposu kaç lt önce ona bakmak lazım
|
|
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
1500 km yi hangi şartlar altında yapmışlar onu incelemek gerekir.70 km/h sabit hızda rüzgarsız ortamda gibi...
|
|
albaywolf
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı albaywolf
|
Doğru mudur bilemem. Güzel araba ama çok pahalı bee...
|
|
ßarış
2. Vites 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar geçen gördüğüm 508 in reklamında tek depo ile 1500 km falan yazıyordu nedir doğru mudur ? nasıldır ?
|
|
<< Barış Yavaş >>
Peugeot 206 1.4 Sedan beyaz 2007 benzinli |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |