![]() |
|
206 gti için hafif 15 ''jant tavsiyeleriniz. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2012 Saat 23:40 |
|
sürtmez kullanabilirsiniz, bu arada ben bu jantların üzerine 3 takım jant değiştirdim halen konu açık kalmış :)
|
||
![]() |
||
degişik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2012 Konum: bulagaristan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ya kardes bende normal pejo 206 1.4 75 hp var ona sırocco 15 lık orjınal cıkma jant aldım uyarmı uymaz mı bkamadan aldım uyarmı
surtme yapar mı bı yardımcı olrsanız |
||
123456789
|
||
![]() |
||
Ozdemir35 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2012 Konum: Kullanıcı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ozdemir35
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
15 orijinal jantlarım var çok temiz hatasız boyasız mailinizi bana yazın fotoğraflarını size atayım.
|
||
özdemir35
|
||
![]() |
||
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
|
İşlevi önemli.
Alt süratlerden hızlanmada fark edecekdir araç. |
||
![]() |
||
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
şekli pek güzel değil ama idare edeceğiz artık:) ![]() Uploaded with ImageShack.us Düzenleyen umutrizaergen - 29 Kasım 2011 Saat 22:04 |
||
![]() |
||
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
|
Lightweith diye yazılıyordu sanırım o jantlar ise şeklide güzel.
güle güle kullanın |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
lensonun 6.1 kg bir jantını aldım arkadaşlar ilginiz için teşekkürler.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
|
15" ultraleggera OZ sanırım 5.7 KG idi..
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
yok baba ya satmayı düşünmüyorum.yada şöyle diyim hiç satmayı düşünmedim şimdiye kadar.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
eyvallah :) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
satıyormusun :) |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
inş o zaman takipcinim destekliyorum ![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
bende o.z racing superturismo var oldukça hafif bilen bilir superturismonun hafifligini :)
bendeki 195 50 15 ebatında gayet memnunum :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
arabayı yükledim gökhan koltukları bile söktük typer tokatlıycaz jantlar ağırlık yapmasın :)
|
||
![]() |
||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Bence yanlış piyasada modifiye gören markaların önde geleni gençler arasıda nasıl para harcanmıyorki , toyatacılar mesala hiç modife yok çoğunda onların nie varki
![]() |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
orjinal cc jantı iyiydi napıcan daha hafif jantı.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
adam açıkca şöyle söyledi :) siz peugeot severler aracınıza pek para harcamayı sevmiyorsunuz bu yüzden bu tür jantların siparişlerinde peugeota göre mal çekmiyoruz dedi :S
Düzenleyen umutrizaergen - 28 Kasım 2011 Saat 15:35 |
||
![]() |
||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Bak orasını unutmuşum , puglara jant seceneği ne yazıkki biraz az
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
O.z TR disbüritörü ile görüştüm ellerinde pug modellerine göre yokmuş :) spoon ların bijon aralıkları 4*100 bizimkilere uymuyor.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
oz racingleri tavsiye ederim , spoon alabilirsin
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |