|
206 gti için Motor Üst Kapaği |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2013 Saat 12:34 |
üstadım Resmi var ise koy baksın arkadaş.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
MagicPerformance
2. Vites 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bende var bu kapaktan kırmızıya boyalı isterseniz fiyatı 50 tl.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet gti motoru değil RC motoru o resimdeki
|
|
peugeotttt
2. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
onu ben hiç gti motoruna benzetemedim fotoda.bana mı öyle geliyo acaba.o ilanı bende gördüm dün aksam.farklı geldi bana ve irtibarta gecmedim.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sordum 2 arkadaşa ama yok buralarda, internette var adı şanı aynıda görüntü değişik :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
peugeotttt
2. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
bu motor kapağından bana da lazım :)) nerden bulurum
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
EmSul
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ahanda buldum ben alabilirim 50 liraya bende de yok bu kapaktan arıyorum özel mesaj atarsanız numaranızı arayayım alayım ben bu kapaktan
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
caglargungor
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı caglargungor
|
bende var 50 liradan göndereyim isterseniz
|
|
205 RC SWAPPED
|
|
xpyhre
2. Vites 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
nereye sordun arkadaşim? peugeot orginal parcacisinami? |
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
gti206
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yenisini sordum 70 lira benım aracmdada yok bu kapak
|
|
206 gti....
|
|
xpyhre
2. Vites 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaslar; 206 gti için motor üst kapağı arıyorum, elinde bulunan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. sponsorlarin telefon numaralarini vermeyiniz arkadaslar, numaralar bende mevcut cıkma olarak veya işine yaramayip bir köşede tutanlar varsa konu basliği altindan veya özelden mesajdan cevaplarinizi beklemekteyim. Alttaki resimde kirmizi işaretle motor üst kapaği belirtilmiştir.. keyifli forumlar.
Uploaded with ImageShack.us |
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |