![]() |
|
OGLUMA İSİM ARIYORUM ARKADAŞLAR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mehmet20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2011 Saat 23:52 |
amin insallah arkadaslar hepinize cok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
allah sağlıklı hayırlı uzun ömür versin mehmet kaan bence...
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Allah sağlıklı mutlu büyütmek nasip etsin. İsim olarakta Caner veya Onur.
|
|
![]() |
|
Sönmez ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 220 |
+1
|
|
'2o6 Xs 1.6 2oo3
Seytan ^ Kirmizisi |
|
![]() |
|
AG930 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2011 Konum: A Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
ALLAH analı babalı buyutsun bu guzel haberı bızımle paylasmanız çok guzel bısey... ısım konusunda bır fıkrım yok ama bahtı açık olsun kaderı guzel yazılsın ınsallah
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Görkem Seyfullah Efe bunlarda bnm önerilerim Allah analı babalı büyütsün....
|
|
![]() |
|
simsiyah1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Aralık - 1975 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2011 Konum: Ataşehir/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simsiyah1
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah analı babalı buyutsun ve hayırlı bir evlat olsun inşallah hem size hemde Türk milletine::: ben isim olarak EGE ve EFE'yi severim.... İsmiyle bin yaşasın.... |
|
2004 206 X line 1,4 otomatik
|
|
![]() |
|
Selo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1990 Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
Dağhan, Karahan... Çok hoşuma gidiyor bu isimler nedense.
|
|
Açılın ben tercümanım!
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
adaşım olmasını ısterdım dogrusu :) allah analı babalı büyütsün
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
İsim olarak Alparslan güzel isim birgün benimde bir oğlum olursa isim belli :)) , Allah analı babalı büyütsün
|
|
![]() |
|
efecelebi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2011 Konum: Ankara - Akdere Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efecelebi
ALLAH analı babalı büyütsün, en güzel şekilde yetiştirebilmeyi nasip etsin, evlat sevgisi hakikaten bambaşka...
Hepimiz ahirette isimlerimizle çağırılacağız, bu sebeple anlamı güzel isimler verebilmek en güzelidir, evladın anne - babası üzerindeki haklarından biriside güzel isim vermesidir... Ben Selman diyorum, sebebi ise Selman-ı Farısi adındaki sahabinin hayatını çok beğenmişimdir, kendisi daha dünyada iken cennetle müjdelenen aşerei mübeşşeredeki birkaç kişiden birisidir. Hayatı - ve dinimiz İslamla şereflenme hikayesi çok çok anlamlıdır... Düzenleyen efecelebi - 18 Kasım 2011 Saat 09:52 |
|
1990 Model 1468 cc 8 valve Lancer
Ankara - Akdere 0530 242 80 08 Follow me Home cu :D |
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
tabikide pejo katacaksınız :) şaka bir yana analı babalı büyütsün bence de baran ( yağmur demek ) yada alp ismini severim ben büyüyünce çok yakışıyor bu isimler :) |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Deniz
Eren ya da birlikte Deniz Eren |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Mert Ali yada benim gibi Ali Okan :) Allah analı babalı büyütsün.... :) |
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Yiğit bence güzel isim
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
güzel Düzenleyen TnR - 18 Kasım 2011 Saat 01:38 |
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza olsun inşallah.
isim olarak Ali diyorum hem yiğit hem alim olur inşallah. |
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
mehmet20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
MERHABA ARKADASLAR ALLAH İLK ÖNCE BÖYLE GÜZEL DUYGULARI YAŞAMAYI HEPİNİZE NASİP ETSİN BEN YENİ DOGACAK OGLUM İÇİN ANLAMLI GÜZEL BİR İSİM ARIYORUM SİZLERDEN YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM TEŞEKKÜRLER...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |