| 
  | 
Pıoneer DEH-2300 | 

Yanıt Yaz  
   | 
  Sayfa 123> | 
| Yazar | ||||

ßarış  

2. Vites  

28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214  | 

Mesaj Seçenekleri

Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Konu: Pıoneer DEH-2300Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2011 Saat 13:56  | 
 |||
| 

teybi kendim bağladım birazdan resimlerini koyarım arkadaşlar doğru mu takmışım bakarsanız sevinirim.

| 
 ||||
| 

<< Barış Yavaş >> 

Peugeot 206 1.4 Sedan beyaz 2007 benzinli  | 
 ||||
![]()  | 
 ||||

ßarış  

2. Vites  

28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214  | 

Mesaj Seçenekleri

Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2011 Saat 13:35 | 
 |||
| 

arabayı babam kullanıyo :) Pıoneer deh-2300 aldım bugün.

| 
 ||||
| 

<< Barış Yavaş >> 

||||
![]()  | 
 ||||

Özgür  

3. Vites  
   07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664  | 

Mesaj Seçenekleri

Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2011 Saat 23:45 | 
 |||
| 

ehliyetsiz trafiğe çıkabiliyomusun sen

| 
 ||||
| 

206 feline 1.4 hdi 2006

| 
 ||||
![]()  | 
 ||||

ßarış  

2. Vites  

Mesaj Seçenekleri

Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2011 Saat 23:12 | 
 |||
| 

iyide ben 1-2 sene kullanıcam idare edicek bişey olsun diye baktım. ikinci el temiz 6050 bulmam zor olur. 2300 da da usb mp3 cd aux girisi var :)

| 
 ||||
| 

<< Barış Yavaş >> 

||||
![]()  | 
 ||||

sedatdatse  

2. Vites  
   01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216  | 

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı sedatdatse 
     Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  
      Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2011 Saat 23:08 | 
 |||
| 

bence 6050 ikinci el temiz bi teyp al cok fena 

bende 2300 falan bakıyodum hiç bi özellik yok 6050 aldım  
teyp harika usb cd mp3 aux herşey var animasyonlu  
    | 
 ||||
| 

206 xr 1.4 benzinli 2001  

kendime nasıl bakarsam onada öyle  | 
 ||||
![]()  | 
 ||||

ßarış  

2. Vites  

Mesaj Seçenekleri

Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2011 Saat 22:57 | 
 |||
| 

bende bassın ağırlıklı olmasını istiyorum zaten :)

| 
 ||||
| 

<< Barış Yavaş >> 

||||
![]()  | 
 ||||

Muhammet ÇAKIR  

1. Vites  

Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134  | 

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı Muhammet ÇAKIR 
      Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2011 Saat 17:59 | 
 |||

| 
 ||||
| 

1998 VW GOLF 1.6 105 hp 

Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!  | 
 ||||
![]()  | 
 ||||

ßarış  

2. Vites  

Mesaj Seçenekleri

Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2011 Saat 17:33 | 
 |||
| 

açıklamanız için saolun. şimdi sistem bu 

teyp: pıoneer 2300 subwoofer: Kicker cvr-15 kabinli bir adet oval pıoneer takım. bir adet mono anfi. bu sistemden istediğim verimi alır mıyım yani ? 
    | 
 ||||
| 

<< Barış Yavaş >> 

||||
![]()  | 
 ||||

sedataksu  

2. Vites  

21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654  | 

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı sedataksu 
      Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2011 Saat 15:10 | 
 |||
| 

Arkadaşım teyp olarak pionerin her modelini kullanabilirsin.Teyplerin çıkışları genelde 4*45 yada 4*50 wattır bunun  hesabı ise 14.4 volt bütün binek araçlar için geçerli 14.4*çalışırken çektiği akım=çıkış gücü watt cinsinden.Teyp son seste yaklaşık 3.5 amper çeker buda 14.4*3.5=50 wattır.Teybin çıkış gücü anfisiz kolon bağladığında fark edecektir.Mid takım alacaksan stereo anfi kullanmadıktan sonra ses alamazsın bunu yerine güzel bir takım oval kullan.Büyük bir sub kullanmak istiyorsun sağlam bir sub anfi kullanmadıktan sonra sub tan tam verim alamazsın.Stereo  mono olayına gelince sağ ve sol çıkış stereo olur tek çıkış mono olur.Stereo anfi sub için doğru olmaz sub tam süremez.5 kanal anfi alırsan ayrı tabi ondada iyi bir mono anfi kadar güç alamazsın.Mono anfilerin ton kontrol katları stereo anfiye göre daha farklıdı bassları daha fazla ayıklar ve çıkış olarak stereo anfinin çıkışlarını köprülesende bir mono anfi kadar güçlü olamaz.Kısaca pionerin istediğin modelini al sağlam bir sub bir takım oval ve güçlü bir mono anfi senin istediğin sistem için en doğrusu olacaktır.

| 
 ||||
| 

2011 C4 VTRPK MCP  

İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR *  | 
 ||||
![]()  | 
 ||||

ßarış  

2. Vites  

Mesaj Seçenekleri

Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2011 Saat 12:15 | 
 |||
| 

kicker cvr düşünüyorum bu link:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-kacirma-pisman-olursun-kicker-cvr-15-sifir-280-tl-baska-yok-64270185/detay/? mid düşünmediğim için mono anfi düşünüyodum

| 
 ||||
| 

<< Barış Yavaş >> 

||||
![]()  | 
 ||||

Muhammet ÇAKIR  

1. Vites  

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı Muhammet ÇAKIR 
      Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2011 Saat 11:55 | 
 |||

| 
 ||||
| 

1998 VW GOLF 1.6 105 hp 

Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!  | 
 ||||
![]()  | 
 ||||

ßarış  

2. Vites  

Mesaj Seçenekleri

Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2011 Saat 11:30 | 
 |||

| 
 ||||
| 

<< Barış Yavaş >> 

||||
![]()  | 
 ||||

Muhammet ÇAKIR  

1. Vites  

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı Muhammet ÇAKIR 
      Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2011 Saat 23:20 | 
 |||

teyp : 200 tl amfi : 350 tl kolonlar : 150 tl woffer ve kabin : 180 tl 880 cıvarı bısey cıkıyor bunlar cıkabılırde düşebilirde bunlar sıfır fıyatları eger ıkıncı el temız bulurum dıyorsan fıyat ıyıce duser mesela amfıde 100 tl veya daha fazla duser :) Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 18 Kasım 2011 Saat 23:21  | 
 ||||
| 

1998 VW GOLF 1.6 105 hp 

||||
![]()  | 
 ||||

ßarış  

2. Vites  

Mesaj Seçenekleri

Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2011 Saat 22:51 | 
 |||
| 

anfi + teyp + subwoofer için 700 tl gibi bi bütçem var.

| 
 ||||
| 

<< Barış Yavaş >> 

||||
![]()  | 
 ||||

ßarış  

2. Vites  

Mesaj Seçenekleri

Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2011 Saat 22:47 | 
 |||

| 
 ||||
| 

<< Barış Yavaş >> 

||||
![]()  | 
 ||||

aspirinxlarge  

2. Vites  

23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325  | 

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı aspirinxlarge 
      Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2011 Saat 22:06 | 
 |||
| 

Bende bu teyp  2x pionner tiz -  2 x jbl mid bas, pioneer kabin bas, sierra 1200w anfi, 2 adet harvard 85 tip kolon var.  Anfim dandik olduğu için sesi istediğim gibi alamıyorum ama bazı arkadaşlarım çok iyi ses olduğunu söylüyor.  Bana göre anfi biraz bası fazla çıkartıyor  dırıldama yapıyor ama anfiden kaynaklanıyo bence anfi çok önemli sıradan markalar tercih edilmemeli,  evimde denon ses sistemi ve avr reciever var kulaklarım kaliteli sesi çok iyi ayırt edebiliyor aracımda da aynı kaliteyi arıyorum ama fazla masraf yapmak istemiyorum.   Yani tatminkar ses isteyenler için ideal ama ultra yüksek performans bekleme derim .   

| 
 ||||
| 

Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda !  206 XS 110hp Full Tesco

| 
 ||||
![]()  | 
 ||||

yeditepely  

2. Vites  

12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340  | 

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı yeditepely 
      Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2011 Saat 21:23 | 
 |||
| 

6350 al derım.bende bunu dusunuyorum.

| 
 ||||
![]()  | 
 ||||

Muhammet ÇAKIR  

1. Vites  

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı Muhammet ÇAKIR 
      Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2011 Saat 18:26 | 
 |||
| 

6050 7250 bunlar pioneerın kaliteli teypleri dostum ama 6050ub nin sıfırı yok ıkıncı el temız bısey bulabılırsen hıc kacırma ama ıkıncı elı bıle 350-400 tl arası daha ucuzuda var tabı ama ıs gormez duses denk getırebılırsen ne ala :) mıd takımı alma oval kolonların verdıgını veremıyor bana kalırsa arkadasın onerdıgı 94s fena degıl ama bana kalırsa 6993s daha ıyı geldı tabı kulaktan kulaga degısebılıyor sesın guzellıgı :) bass konusuna gelırsek sert ve tok bır ses olsun ıstıyorsan kicker es 38cm den baska bıseye bakma ama bası yaysın  bummmmmm dıye uzatsın ıstıyorsan jbl alabılırsın amfı konusunda jbl 75.4 ile 2 çift 6993s ve 38cm kicker es bagladım 2çift kolonu besledım teypde oyle cok ozellıklı bısey degıldı pioneerın usbsız modellerındendı ama ses harıkaydı dukkanların camlarını tutarlardı gectıgımde :) teyp konusunda fazla takılma geneli 4*50watt cıkıs gucune sahıpdir ve 2350 - 2300 da senı tatmın eder ana unite önemli tabiki ama amfinin gucu olmadıktan sonra teyp ıstedıgı kadar guclu olsun :) o yuzden 2350 alabılırsın ama maddıyat durumu o kadar onemlı degılse 6050 7250 alabılırsın :) 4250de olabılır

| 
 ||||
| 

1998 VW GOLF 1.6 105 hp 

||||
![]()  | 
 ||||

ßarış  

2. Vites  

Mesaj Seçenekleri

Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2011 Saat 13:51 | 
 |||
| 

bende iyi diye duydum kickerla arasnda 90 tl fark var :) gücü daha fazla ama denemedik tabi bütçeye daha uygun olduğu için onu seçtim.

| 
 ||||
| 

<< Barış Yavaş >> 

||||
![]()  | 
 ||||

musictime  

MISAFIR  
   01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333  | 

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı musictime 
      Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2011 Saat 13:45 | 
 |||
| 

duydum da yaygın da değil fazla jbl kicker dururken onları bizim insanımız almaz :=)  | 
 ||||
![]()  | 
 ||||
    Yanıt Yaz  
   | 
  Sayfa 123> | 
| Forum Atla | Forum İzinleri  ![]()  Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma  | 

| 

Bizi Takip Edin   

| 
	|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||