![]() |
|
Forum Güncellemesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2011 Saat 04:00 |
güncellemeler başarılı tebrikler :)
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
forum güncellemesi devam ediyor.
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
bende 333. dönemdim. hayırlısı olsun bakalım.
bekliyoruz yerini :) |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Gelene kadar tüm p.t. fertleri bakar siteye güveniyorum. Düşeceğim yeri siteden bildiricem
![]() |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
eline sağlık gökhan.
e sen askere gidince kim yapcak bu işleri :) bu arada izmire çıkarsa askerlik haberim olsun.geliyim ziyaretine.insan askerde arıyor ziyaretçi |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
forumda eski rağbet görmemiş ve gereksiz konuları siliyorum. Bazı üyelerin mesaj sayıları azalabilir. Duyurulur.
|
|
![]() |
|
inş önümüzdeki hafta içi galeri bölümü kodlaması bitmiş olucak ![]() |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sitemiz daha güzel oluyor. Galeri bölümü de yakında yeni modellerle birlikte daha da genişleyecek. Daha yükleyeceğim bir dünya resim var. Gökhanın galeri sayfasını düzenlemesini bekliyorum.
Bizi izlemeye devam edin :) |
|
![]() |
|
![]() |
|
yoğun istek üzerine 20 konu
![]() |
|
![]() |
|
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
Ben daha çok mobil arayüzü kullanıyorum, umarım onda da kullanışlı değişiklikler olur..
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
20 iyidir :)
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
keşke eskisi gibi son 30 konu veya 20 konu görüntülense daha iyi olurmuş 15 konu az gibime geldi.
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
30 çok ya sayfa çok uzun oluyor. |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Başkan neden forumda son 30 konu 15 e düştü
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Çevirme abicim ingilizcemi geliştiriyorum burda
|
|
|
|
![]() |
|
ingilizce bölümlar bu ara fazla olabilir. Türkçeye çevirmekle uğraşıyorum. En kısa sürede güncellemeleri bitiricem.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
gormedım abi özel mesajmı attın hangi ekran ile kol ?
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
muhtemelen güncellemeden kaynaklanabilir ezel abi
|
|
|
|
![]() |
|
Düşüncelerin ve duyarlılığın için teşekkür ederim. Beni anlayan birinin olduğunu bilmek sevindirici.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |