![]() |
|
Açık hava filitresi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seaman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: Eskişehir/ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 Saat 21:05 |
yakıtı cok etkılemez tabı sen fıltre sesı duymak ıcın 3000 4000 cewırırsn motorda oda normal olarak yakdırır
![]() |
|
2004 model 206 XS
_küçük ama etkili_ |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Birde yakıtı ektiliyormu bu arkadaşlar ?
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu hurda benim deil şükür arkadaşlar
![]() ![]() Düzenleyen Üçyüzaltı - 13 Kasım 2011 Saat 20:28 |
|
![]() |
|
seaman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: Eskişehir/ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bı dırsek ve uzatmayla o baqladıqın yerden asaqı sal we sabıtle on tampon panjurunun hızası cıvarlarından soquk hava qelmesını saqla 306 gtim vardı eskıden cok delı ses alıyodum cıkan sese we aracın yuruduqunu hıssedecksn alt dewırlerde duzelme saqlıyo tabı fıltrenın markasıda cok onemlı kolay qelsn
|
|
2004 model 206 XS
_küçük ama etkili_ |
|
![]() |
|
sedatdatse ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedatdatse
kafayı aşağa kadar uzat radyatörün önune yada tanponun oraya birde delik ozman işe yarar
|
|
206 xr 1.4 benzinli 2001
kendime nasıl bakarsam onada öyle |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ben anlamam da açık hava filtresi yanlarından hava çekmiyor muydu? Bu şekilde olmaz herhalde.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
vallahi ben dizelci olduğum için açık hava filtresi konusunda yorumsuzum
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu şekil bağlamak mantıklımı soğuk havayla direk beslenirmi motor ![]() Düzenleyen Üçyüzaltı - 13 Kasım 2011 Saat 20:01 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |