![]() |
|
Satilik RCZ 200 hp hasarsiz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
oğuzhan86 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2011 Konum: geşan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 Saat 22:01 |
|
abi tr de öyle bir şişirilmiş spor ara. pazarı var ki araç sahibi 20 diyor. diyosun o aracın pazarı 15bin. adam yok öyle şey olur mu diyo, galeriye gidio gelerici 13 veririm diyo... bu bir gercek yani spor araç pazarı için bu bir gercek... bence en pahalı 206 rc bile kazasız boyasız stock olan bile 23 ten fazka etmez cünkü pug sonucta 7-8 yasında araç.ama işte hastası olan şişirilmiş fiyata aracı alıyor.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
3 gün önce arkadaşın 2011 mercedes c 180 ni dragda yedim rcz vız gelir.
![]() |
||
![]() |
||
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
|
80 mılyarım oldugu zaman bekar olursam Dünyada alacağım tek araç 200luk rczdir.
|
||
2007 opel corsa 1.4 Enjoy SP AT TWP,2009 Toyota corolla 1.6 Elegant AT
0554 941 25 90 A(+) |
||
![]() |
||
oğuzhan86 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2011 Konum: geşan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayır bide en cok güldüğüm şey arkadaş aracı nasıl bir mantıkla aldıysa o fiyatın altında olan her aracı yerim zihniyeti war :D :D :))
|
||
![]() |
||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
|
neyse hayırlı geceler tezgahın önünü kapatmayın kilo 10 lira
hayırlı satışlar bu arada |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
|
ya söylemeyin adam cinnet geçirip lanet ediyor rcz aldığı güne :D
|
||
![]() |
||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
|
s2000 var ama dediğine göre durduğu yerde kimse bakmıyor :'(
|
||
![]() |
||
|
estafurullah ben hayatta saldırmam.şahsen galericilik yaptım ve zamanında amg,911,wrx dahil olmak üzere o kadar arabaya bindim illegal yarışlara katıldım olmayacak şeyleri olmayacak arabalarda gördüm ama bak şimdi 1,6 110bg dizel bir 307ye biniyorum.sizin dediğinize göre rcz hoş geri kalanı boş ama o işler öyle olmuyo işte.tamam rcz güzel yakışıklı araba güçlü araba ama el elden üstündür. biz ne kadar peugeot ailesi olsakta hiç bir firmanın ürettiği aracın üstün özelliğini kötülemeyiz zaten bizim diğer forum sitelerinden farklı tarafımızda budur.şimdi allah var o beğenmediğin araçlarda akla gelmedik çok fazla özellik var tabi ben sizin aracınıza kötü demiyorum ama kabul edelim rcz güzel bir araç olsada daha güzel araçlarda yok değil
|
||
![]() |
||
|
en kralı var bende benim olan bana ait olan 306.
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
|
yalnız beyler tolga arkadaşa bu kadar yüklenmeyelim ... yarın aksam haberlerinde peugeot rcz sahibi genç arabasına gaz döküp yaktı diye bir haber falan çıkar mazallah günaha gireriz :)))))
|
||
![]() |
||
|
ilhanbey arkadaş bizim forumun önüne tezğah kurmuş kaldırın lütfen şu tezğahı işler kesat siftah yapmadık daha
![]() |
||
![]() |
||
Tolgaozcan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tolgaozcan
|
Neyse arkadaslarin alın daha iyi bir araba sizinkinide görelim.. :))
|
||
![]() |
||
|
rcz ye okadar para basıcağıma s2000 alırım.Uzanamadığı ciğere mındar dermiş denilmez ona görmemişin oğlu olmuş tutmuş .. kopartmış denir
Düzenleyen gokayy - 13 Kasım 2011 Saat 21:37 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
|
saldırııııııııııııın hücummmmmmmmmmmmmmmm :D abi bu rcz yok mu ferrari F430 bile bakmam bu warken...hatta dur dur rcz yılın en hızlı otomobili seçilmiş hatta tolganın araçmış o araç :D
|
||
![]() |
||
Tolgaozcan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tolgaozcan
|
Buarada sanki s2000 niz var sanki subaru'nuz var .. Anca konusun milletin arabalari hakkinda :)) kedi uzanamadigi ciğere mındar dermiş... Deva, edin
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tolgaozcan
|
İlan rekora kosuyor :)) daha fazla yorum yapin saldirin :)
|
||
![]() |
||
|
ankara büyükşehir zabıta ilhan buyrun sıkıntı ney arkadaşlar
![]() |
||
![]() |
||
|
Allah iyiliğini vermesin. Yarıldım gülmekten. |
||
![]() |
||
|
arabadan anlamayan cogu ınsan s2000 ı biliyor adam gelmiş kimse onlara bakmaz rcz ye bakar diyor
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
|
aga adam satıcı işte ne dicek başka subaru impreza wrx sti desem ona bile tırt o araç dicek ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |