![]() |
|
Alt devirlerde cansızlık |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 Saat 21:04 |
|
demi tertemiz olur
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Durmuş süpersinya cifle hava filtresi yıkama
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Benim usta senelerdir aynı hiç değiştirmedim değiştirmemde nezamn sanayiye gitsem cayımı içer sigarasını içerim
![]() |
||
![]() |
||
B-Devi ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
|
Bende arabanın hareret yaptıgı zamanlarda evimden 100km uzakta beylikdüzü sanayide patlayan kalorifer hortumunu 10 TL'ye değiştirmiştim. Aynı hortum evin yakınlarında da patladı ve amcamın tavsiyesi üzerine kendi motorcusuna gittim. Tam 100 TL istedi. (40 TL hortum parası + 60 TL işçilik) Parayı verdim ama amcama demediğimi bırakmadım ![]() |
||
Ateş Kırmızı 306 XT
|
||
![]() |
||
|
benim akrabam var ama hayatta gitmem milleti kazıklıyo beni daha büyük kazıkla kazıklıyo
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Sanayide akraban gibi ustan olacak yoksa soyup soğana çeviriyorlar
|
||
![]() |
||
B-Devi ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
|
Adam gibi bi tane usta gelip baksaydı kendimiz uğraşmak zorunda kalmayacaktık. Son çağırdığım usta senin motor bitmiş 3500-4000 TL'ye hallederiz demişti. Bak bujileri ve yataklarını balata spreyi ile temizledim düzeldi araba ![]() |
||
Ateş Kırmızı 306 XT
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Ben hava filitresini takmayı , gaz kelebeği temizlemeyi falan öğrendim ama bir getirisi oldu boşa heşlemedik filitreyi
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
sis böyle devam edin
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Senin stop anaşıldı gibime geliyor araba havasını kestiniz yoksa
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar bu resimdeki şeyin gaz kelebeği olduğunu yeni öğrendim. Ben de geçen hava filtresini söküp havayla temizlemiştim. Ama sonra birşey farkettim. Hava filtresinin bu resimdeki yere takılan kalın borusunun hemen altında küçük yuvarlak bir delik vardı. Araba LPG'li olduğu için o delikten dışarı LPG kacmasın diye bantla tıkadım orayı ![]() Düzenleyen B-Devi - 13 Kasım 2011 Saat 17:53 |
||
Ateş Kırmızı 306 XT
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Rolanti sallantısında stop ediyor saten bir aşşa bir yukarı yapıo uğraşıo garibim ama başaramıo
![]() |
||
![]() |
||
|
valla işte orasını bilmiyorum.büyük ihtimalle rolantin düzelicektir ama belli olmaz belki stop sorununda düzelir.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Yenisi 10 -15 tl diye saten meramı giderdim , düşünsene 100 tl olsa denemem , değiştirmeden önce bi yıkadım işte yannız birşeyi dikkatimi çekti önden gelen borunun içinde pervane şeklinde birşey var borunun içinde , birde yağ vardı . Niye kızıyım Çorumluyuk heri
![]() Düzenleyen Üçyüzaltı - 13 Kasım 2011 Saat 17:25 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Acaba filitre değiştirince benim stop olayı dururmu ?
|
||
![]() |
||
oguzhandincel ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 123 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
|
Durmuş tam senin yaptığını Çorum'lu yapmaz durumu olmuş kardeşim :))) Kızmazsın umarım :P Şaka bi yana harbi niye yıkadın canım hava filitresini :) Zaten 10-15 lira bişey.Yenisini alıp dene kardeşim.Gaz kelebeğini bende temizlemeyi düşünüyorum.Bu ay bi el atayım o işe olmazsa.
|
||
2000 306 sedan,Quartz.1.6 8v Otomatik.
|
||
![]() |
||
|
merak kötüdür; kediyi öldürür elindeki aleti kırmanı sağlar arabaya çok yaktırır
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
söküp temizlemek daha iyi yanlışlıkla içeri bişey kaçar falan başın ağrır.bi dahakine pisikopatlık yapıcan zaman bize söyle bari dur diyelim sana
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |