![]() |
|
herkesin görüşünü bekliyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 Saat 16:18 |
loiz teşekkürler en iyisi öyle olacak galiba orjinalken orjinal almak sağolun arkadaşlar
|
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu günlerde internetten alışveriş sitelerinde geçen dolandırıcılıklarla ilgili çok şey duyar,okur olduk,fiyatta gerçekten çok uygun aman kardeş iyi araştırmadan yada gözünle görmeden alma..heleki yapıp göndericekler anladığım kadarıyla sonra gözün yollarda gelmeyecek bi tamponda kalmasın.yanlış biliyorsam düzeltin ama replica rc tamponlar 250 tl civarlarında,ön arka elde yapma tamponların 280 lira olması size hiçmi garip gelmedi?7 kişi ayarlamıştır olumlu yorum yazdırmıştır neler yapıyolar.dikkatli olmanı tavsiye ederim..hiç olmadı al bi rc tampon ne jantın sırıtsın ne marşbiyelin,hem orjinal görüntüsünü bozmamış olursun. |
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
![]() ![]() ![]() ![]() |
fotodaki pejoda güzel olmuş diyecem ama oda spor zaten bende jant olsa herhalde cuk diye oturur diye düşünüyorum ama görmeden almakta kararsızım herkes olumlu yorum yapmıs adama fakat korku var işte bilmiyorum izdivadayım şuan :) |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Sisli bir yolda hayat kurtaracak birşey sis aslında ama süs olarak biliniyor . Eğer kısaları yakmayanlara yaktırmak istiyorsan uzunları biraz kaldır acayip etkili oluyor
![]() |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Arkadaşlar bunlar sis benim kassettiğimde yere doğru bakması saten , ben aldığımda aracımda zenon vardı söktüm çünkü insanların gözünü alıyordu , eğer zenon kullanacaksan mercekli far şart ama ben kullanmak istemedim çıkarttım duruyorlar öyle bunları düşünmeyen bir insan değilim.
|
|
![]() |
|
Selo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1990 Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
Bence orijinalini hiç bozma hocam. 206ya en çok yakışanı 206 tamponu.
|
|
Açılın ben tercümanım!
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bazen de benimde böle farlarım olsun kısaları yakmayanlara bende bunları yakayım kör olsunlar istiyorum , bide bu ayarsız zenonlar iyice çileden çıkarıyor beni
|
|
![]() |
|
aracın modifiyeli ise güzel durur fakat orjinalinde bu tamponlar sırıtır....
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
iyi olmuş dur yapalım tavanada katalım hatta :D kör edelim öndekileri
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
306 ya yapsam böyle polis amcalar kızarmı acaba
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bitane ralli sislerin taktır aracı hiç bozma
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
:D jantıda hediye edecek adam lazım :D yoksa arka olsa bile güzel durmaz gibi geliyor sadece ön resimdeki arabaya yakışmış ama oda makine valla
|
|
![]() |
|
görüntüsü harika ama bence olmuşken tam olsun ön arka tak birde güzel bir marşbiyel yaptır oldummu tam olsun
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
arkayıda alırım almasına da marbiyel de lazım olacak bu sefer üstüne jantsız berbat durur gibi geliyor sac jant var çünkü
|
|
![]() |
|
dediğim gibi sadece ön takarsan abest olmaz ama yarım olursa göze batar...
bence imkanın varsa arka tamponuda al derim beğenmezsen takmazsın ama arabayı satarken + puan olur...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
kafaya taktım ay sonu ön tamponu alacagım ne olursa olsun kadere kırkbeş |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
fiyatı 2 sine şuan yıl sonu indirimi gibisinden 280 tl diyor beyefendi fiyat ucuz yorumlara baktım 7 de 7 hepside tampon body kit felan sipariş üzerine yapıp gönderiyorlarmış ulan koca adanada böyle yerler yok heryerde var anlamıyorum yahu
|
|
![]() |
|
kardeş bence ön arka tampon için fiyat çok çok iyi 500-600 sadece ön yapıyorlar unutma araçtada gayet hoş olur sadece ön ve marşpiel yaptırırsan araba yarım görünür ya sadece ön tampon tak yada takım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |