![]() |
|
yine yeniden kayış sesi:) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2011 Saat 21:21 |
İndirime fazla aldanmayın. Yüzde 20 lik iskontoda bile pahalılar.İşçilikten çıkarırlar..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şimdi ben v kayışı ile triger kayışı arasındaki farkı bilmiyorum:) bu siyah bi kutu var onun içinde mi kayış? bide böle direk kaputu açtıığında görünün bi kayış var oda herhalde v kayışı oluyor. eğer o kayış v kayışı ise v kayışına baktılar her yerine ellediler ettiler ama hiç bir sey bulamadılar. trigeri yeni değişmiş dediler. şuan kayış sesi hiç yok. ne sabah ne akşam. şuan ekonomik sıkıntım var olmasa hazır indirimde varken gidecem servise ne varsa değişin diyecem ama öle duruyruoz işte:) |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
pudra benim bildiğim pişiğe iyi geliyor eğer pudra ile geçmişse kayışın yağlanmış demektir ıslak yağlı kayışlar ses yapar
|
|
![]() |
|
amonse ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
ses v kayısından mı yoksa trigerden mi geliyor...eğer v den ise bilyalardan biri bozuktur sürtme sesi gibi ses yapar...bilya dağılmadan değiştir. ancak trigerden geliyorsa ses triger kapagını söküp tekrar takın vidalarını çok sıkmayın.kapağa sürtme yapoyor olabilir..olmadıysa sana asıl tavsiyem motor takozunu kontrol ettir.takoz değişecek olmuşsa çok ilginçtir ki bu sesleri yapabilior.bilgine
|
|
![]() |
|
yok yaw olurmu o çorak koca arabayı nasıl taşısın
![]() |
|
![]() |
|
aşil16 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: BURSA YILDIRIM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
benım sabahları mahale ayaga kalkıyor kayıs sesınden :Dne yaptıysam benımkıde dınmedı kadın corabı baglayınca kesılıyormus :D
![]() |
|
5546158013
model 2000 206 xs |
|
![]() |
|
nteker ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
Ben yetkili serviste arka balatalar - v kayışı - otomatik gergi rulmanı 250TL vermiştim. Ama sen murat beye bir sor istersen fiyatı.
|
|
Peugeot 2004 model 307 1.6 XR (LPG'li-LANDİ)
|
|
![]() |
|
maliyeti nedir hocam bu gergi rulmanının
|
|
![]() |
|
fikirlerin ve yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim necip abi...
|
|
![]() |
|
nteker ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
Arkadaşım senin o sesten bende de mevcuttu;
- Triger değişti olmadı, - V kayışı değişti olmadı, - Krank kasnağı değişti olmadı, En sonunda altarnatör gergi rulmanını değiştirdik(otomatik gergi rulmanı) ses kesildi yaklaşık 7-8 ay oldu ses artık yok. Yukarıda saydıklarımı yaptıktan sonrada ses 1-2 ay gibi kesilip tekrar geliyordu. Bence altarnatör gergi rulmanını değiştir.
|
|
Peugeot 2004 model 307 1.6 XR (LPG'li-LANDİ)
|
|
![]() |
|
bugun hava hafif kar yağışılıydı ve yeterince soğuktu kayıştan hiç ses gelmedi
![]() anlamdım gitti pudra iyimi geldi kötü mü?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
az kaldı beyler ayın 15inde gidicem ustaya eğer dediği gibiyse ki çok emin konuştu birde hayatta bana yanlış yapmaz sağolsun.daha ben demeden bu ses kasnak sesi onuda bir ara geldiğinde halledelim dedi artık ayın 15inde ;
1.grank kasnağı değişcek 2.ön amortisör takozları değişcek. 3.sağ ön abs sensörü değişcek. 4.geri vites sensörü kontrol edilcek (direk uzun çalıyor sanki çarpmışım gibi) bütün bunlar yapılınca akşam foruma konu açar yazarım.eğer ses gitmezse ustanın levyesini kafasında kırarım
![]() |
|
![]() |
|
aynen :) |
|
![]() |
|
yarın nasıl çalışıp çalışmayacağını bilmeden ses çıkmasın diye umutla bekleme ne tuhaf bi durum
![]() |
|
![]() |
|
walla hocam bende aynı şekil oldum dedim acaba kayış koptuda iman gücüyle mi gidiyorum çünkü hiç ses çıkmıyordu maşallah dedim, ama şimdi yarın sabah çalıştırıken ne olacak meraktayım hala, fexzi arkadaşımızın dediği gibi burası çok soğuk sabahları bide benim arabayı bıraktığım yer resmen ayaz yiyor sürekli bir rüzgar esiyor, götürdüğüm usta kayışın gerginliğindede sıkıntı yok demişti ama bilemiyorum işte , yarı yıl tatilini bu arabanın eksiklerini gidermek için harcayacam kesin ya ankarada ya da istanbulda, usta bulamamk ne kötü birşey ya, şimdi ilhan abiden haber bekliyoruz kasnakla çözülürse bu iş pudraya son verecez, yoksa dediğiniz gibi kozmatik manyağı olacak bizim araba:)
|
|
![]() |
|
bende bugun olayı anlatmak için geldimki hasan arakadaşımız benden önce yorumu yapmış ... öncelikle hava çok soğuktu tepelerde bulunan karlar şehiri yeterince soğutuyor sabah dışarı çıktıp arabamı çalıştırdığımda ses gelmedi şaşırdım kaputu açtım ses şimdi gelecek şimdi gelecek diye 5 dk kaputa bakarak geçirdim... ![]() ![]() pudrayla iyimi oldu anlayamadım ama hayırlısı bakalım dün ki gibi yapmasında bidaha...
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
kayışın gergi problemi ile ilgili bir sıkıntı olmasın ? sogukta sertleşip sıcakta genleşir,ki diyarbakır iyi soguktur bilirim...
pudra fikri benden çıkmıştı geçici bir çözüm fakat sprey,pudra derken kozmetik ürünlerine bağımlı bi aslan olmasın :)
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
hocam bugun ses hiç yapmadı anlamadım gitti, pudradan sonra bide spreymi deneyelim ama ilhan abimiz bulmuş sorunu o çözsün sonra bizde aynı kanaldan devam edelim:)
|
|
![]() |
|
şu olay nette gezinirken gözüme takıldı istersen bi dene çözüm olabilir
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/gunk-m206-kayis-ses-onleyici-sprey-170gr-37742048 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |