![]() |
|
bugün peugeot'unuza ne yaptınız ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 8> |
Yazar | |
ibrahim208 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2013 Konum: Oslo Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim208
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2013 Saat 23:20 |
Hocam tek ampul degisiminde renk farki olmuyormu digerine gore ? sonucta yenisi daha parlak yanar. dikkatimi cekti sadece :) |
|
208 Allure E-HDi 2013
|
|
![]() |
|
ibrahim208 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2013 Konum: Oslo Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim208
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugün yeni aldigim 208 Allure modeline Xenon 6000k hid kit taktim. Mercekle öyle bir butunlestiki aksam bayag bi gezdim doya doya :D tavsiye ederim :)
|
|
208 Allure E-HDi 2013
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende yağmura aldırmadan iş yerinde çektim kapalı yere sıcak suyla iç dış yıkadım :) sıcak suyu kendim için kullandım tabi :)
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
bu gün canavarımın ön fren hortumları direksiyon körükleri ni ve sol sis far ampulunu yeniledim :)
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Okuduklarımdan sanki çocuğunuza bakar gibi arabanızada ilgi maşaALLAH
|
|
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Koltuk kılıfı ve ön konsola carbon kaplattımm...
pek bi yakışıklı olduk....
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
icini güzelce temizledim:) disi ise cok yagmurlu oldugundan kaldi, yarında buyuk ıhtımal bakarız bırseylerine:D |
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Egzos emisyon ölçümü yaptırdım..
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
Marşa bastım ve silecek fiskiyesini açarak ön camı temizledim :D hahah
3 haftadır bakamadım evlada, ama yarın güzel bi pazar temizliği yaparım inşallah..
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bende yarinki bulusmaya hazirladim aslanimi . Makine ile cilali yikadim icini temizledim. plastik koruyucu surdum. PParfumledim. Lastikleri arap sabunu ile kopurttum mis gibi oldu. |
|
![]() |
|
berkanmiriz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: Beyoğlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkanmiriz
dün egzos ucu taktım ve hdi yazısını söktüm , ama bugün sadece kullandım onu :)
|
|
206 1.4 HDİ DESİRE- 34 VR 4315
|
|
![]() |
|
baris ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: Tekirdağ/çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
bastan assa yıkadım valla iç dış pırıl pırıl oldu :)
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Yalnız başlık peugeot'nuza ne yaptınız? fiat'nıza ne yaptınız değil. ![]() |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Bu gün değilde dün akşam, cant kapaklarını söktüm, cantlarını boyadım :) (Sprey)
Çelik cant arıyorum 185 65 15 :) 4bizon :D :D :D |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
mev347 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
pedal seti aldım onları takacağım :)
|
|
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|
![]() |
|
sert-aç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
dedıgınız ıslemı farın dıs camına yaptınız dımı sokmeden? bıraz daha ayrıntı verırsenız ınıp yapıcam hemen benımde ıhtıyacım var
|
|
2006 307 HDI premıum 1.6 110bg
|
|
![]() |
|
Bartender42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2012 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bartender42
Hımm Tamam Dediğin gibi deneyeyim, hafta sonu inşallah boş bi vakit bulursam yapacam, saolasın...
|
|
Peugeot 206 1.4 HDI XT
2005 |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Patlattım derken? R harfini ıskamı geçtin yoksa bu olayda amaç patlatmak mı? :))
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
kayahan84 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2012 Konum: 41500 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kayahan84
Dis macunu candır :) dene ve gor pişman olamayacaksin ama biraz sabır lazim Dairesel hareketlerle ortalama 10 dk yedire yedire sil ilk görüntü bulanık bed olacak ama sonrasi fari once ıslak bez ile sil ve sonra kurula olay budur tercihen pasta cila da sürüle bilir. ;) |
|
Pegout 206 1.4 Hdi 2005 Sporty
|
|
![]() |
|
Bartender42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2012 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bartender42
Şu Far Temizleme Olayına Benimde El Atmam Lazım, Diş Macununun Ne gibi bir faydası oldu ki onu soracaktım? Benim Far Böyle :)))
![]() |
|
Peugeot 206 1.4 HDI XT
2005 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 8> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |