![]() |
|
peugeot lpg önerisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
kardelen33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2011 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kardelen33
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 Saat 15:20 |
|
Ben öncelikle garantili ürünlerden yanayım. yani yetkili bayiye taktırın bence. ben de 2002 model xt aracıma atiker taktırdım. hiç bi problemle karşılaşmadım.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
puahahahhah
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
Sertan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
|
htasay teşekkür ederim ama diyarbakır imkansız.saol.
|
||
![]() |
||
|
benim araçta zavolli var 1.5 sene olmuş takılalı bi sorun çıkartmamış, ben 2 ay aydır kullanıyorum arabayı bi sıkıntısı yok geçen gittim filtre falan değiştirdim ustası da ilgili gibi geldi bana ama dediğim bu usta diyarbakırda fiyat nedir pek bilmem, ama arkadaşların dediği gibi markadan ziyade usta önemli, doblo aracımız var lpli onda yerli voltran var 4 yıldır takılı hiç bir sıkıntı yok bu güne kadar
|
||
![]() |
||
|
yer abanikler otogaz maslakta yaz google amcaya sana söyler o
![]() |
||
![]() |
||
Sertan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
|
cem bey ismim burcu arabanın sahibi benım . hafta işi işyerınden çıkmam mumkun değil. hafta sonu diyelimki cmt gunu gelmiş olsam bu işi bızzat siz mi yapıyosunuz, ne kadar sürüyor zaman olarak,
yerınız tam olarak nerde açık adres ve telefon alabilirmiyim bırde atikerın resmi bayıı si olarak mı geçiyosunuz.benı ciddi anlamda yönlendirecek birine ihtıyacım var . tabi sonrasında da yardım alabileceğim ..
|
||
![]() |
||
|
cem abi atiker veya akl ürünlerinden yani o gruptan 4 silindir araçlar için en iyi kit hangisi kafam karıştı safe fast obd2 multıfast fast filan akl nasıl ?? :)
|
||
![]() |
||
gravis_pro ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1977 Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2011 Konum: B.Düzü/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gravis_pro
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Evet Beylikdüzü nden geldim. Hatta benim arabadan 1 hafta sonra Getz için de taaaaa Beylikdüzü nden kalktım aynı yere gittim.:) böyle bir işlem için mesafenin hiç bir önemi yok bana göre. Beylikdüzü nde de birkaç yer gezdim işçiliklerine baktım. Konuştum araştırdım ama içime sinmemişti. Yapılan işçilik olsun, bilgilendirme olsun. Şimdi içim rahat. Bu arada Cem, Getz için de tüketim değerlerini yazdım. Çok güzel sonuçlar verdi. Benzinde 9.5 Lt yakarken, LPG de de 9.5 LT/100 km yaktı. (Full şehir içi) Hemen hemen parasal bazda %50 tasarruf. Düzenleyen gravis_pro - 09 Kasım 2011 Saat 13:38 |
||
![]() |
||
|
Atıkerın "Fast" modelının fıyatı 990 tl
"Safe Fast" modelı 1150 tl dır.
Yenı cıkan "AKL" 1250 tl dır.
Bunlar fabrıkanın koymus oldugu resmı fıyatlardır. Safe fast pek tercıh edılmıyor. Fastın son yazılımı gayet guzel verımlı bır sekılde calısıyor. Isınıde layıkıyla gorecektır...
Anadolu yakasında montajına guvendıgım bır bayı yok. Bostancı sanayıye daha once bır arkadasımı yonlendırdım sallayıp durdular bır daha da kımseyı gondermem oraya. Bu ıste montaj cok onemlıdır. Catalcadan bıle uyemız gelıp aracına servısımızde taktırmıstır. Hemen yukarıda Gravıs pro uyemız Gokhan abımız yıne Beylıkduzunden gelıp taktırmıstır. Bu konu guven ılıskısıdır. Mesafe tanımaz. Yınede tercıh senın...
Düzenleyen CeCoLi - 09 Kasım 2011 Saat 13:11 |
||
![]() |
||
|
cecoli ben anadolu yakasındayım yanlız . o tarafa geçmem bıraz zor. bu tarafta tavsiye edebileceğin bırı varmı . yanı atiker mi diyosun bu durumda.peki genel bı fiyat almam gerekirse ne olur ??
|
||
![]() |
||
gravis_pro ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1977 Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2011 Konum: B.Düzü/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gravis_pro
|
ben de sağolsun Cecoli kardeşimizin yardımıyla ve tavsiyesiyle atiker taktırdım. çok da memnunum. yapılan işçiliği görmek istersen aşağıdaki konuyu açmıştım. incele istersen.
|
||
![]() |
||
|
Selamlar...
Bırcok arkadasında ogrenmesıyle beraber bana pek soz dusmuyor artık
![]() |
||
![]() |
||
|
cecoli ye nasıl ulaşırım .kendisine sorular sormam lazım ...fiyatta baya yuksekmiş bu arada .
|
||
![]() |
||
|
Düzenleyen CeCoLi - 09 Kasım 2011 Saat 12:26 |
||
![]() |
||
|
cecoli nedir??
|
||
![]() |
||
|
cecoli ustayı bekliyoruz...
|
||
![]() |
||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Atikere iyi diyolar fiyat - fayda olarak
|
||
![]() |
||
|
usta önerisi alayım o zaman :) fakat şöle bi durum var ben önce markada kararsızım yanı ....
|
||
![]() |
||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Evet benimde öğrendiğim öyle , markası deil ustanın işçiliği önemli
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |