Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 Almak İstiyorum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 Almak İstiyorum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aliserhanuyar Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Mayıs - 1984

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aliserhanuyar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 307 Almak İstiyorum
    Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2011 Saat 18:16
Arkadaşlar özür dileyerek yine başınızı ağrıtacam. Çünkü çok kararsız kaldım. Bugün sanayide dükkanı olan bir arkadaşıma gittim, kime sorduysam aman otomatikden uzak dur dediler. Sizlerde kullanıcı olarak çok iyi diyorsunuz çözümü basit diyorsunuz. Çok arada kaldım şu anda. Zaten maddi olarak sıkıntıdayım model düşürüp alacaktım 307'yi. Böylede şanzuman hatası verirse benim için zor olacak. Sizlerin tavsiyesine yeniden ihtiyacım var. Sağolun şimdiden.
Yukarı Dön
06K3892Böcüük Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
27 - Haziran - 1996

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 06K3892Böcüük Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2011 Saat 00:12
Orjinalini yazan: aliserhanuyar aliserhanuyar Yazdı:

Valla İlhan çok yardımcı oldun eyvallah. Bu yazdıklarını genel olarak zaten biliyorum, benim sormak istediğim, mesela bende grande punto var, kronik city direksiyon arızası var 2006-2007 senelerinde. Bunun gibi özel dikkat etmem gereken hususlar.
Birde şu iki ilana göz atabilirmisin rica etsem?

- http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2-sahibinden-hatasiz-lpg-li-triptironik-irtibat-no-arayiniz-63492828/detay/

- http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-hatasiz-xt-premium-sunroof-deri-koltuk-lpg-63436627/detay/

Bu arada çok yakın bir arkadaşım Şaşmaz'da özel servisi var, parça olsun, bakım olsun, kasko olsun yardımcı olabilirim arkadaşlar.

2. ilandaki araç bence cok geçerli eğer istedıgınız gibi bi araçsa bence kacırmayın derim fiyatıda uygun 
06K3892 --->2001 Model 206 Gti 2.0 151Hp Böcüük .)

"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her   şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 Saat 19:28
inşallah bekliyoruz hayırlı haberini ama acele etme temizi bul ki sonradan bizlere kızmayasın sana 307 aldırdık diye :)
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Mayıs - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aliserhanuyar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 Saat 16:19
Sağolasın, inşallah kısa zamanda bulurumda, kullanmaya nail oluruz.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 Saat 14:23
yakıt tüketimi bölümünde resimlerle benim açmış olduğum bi konu var oradan da görebilirsin, aracı ilk aldığımda 1150 km lik bi yolculuğum oldu 300 km şehir içi bu yolculuğun geri kalanı diyarbakır sivas arasında gerçekleşti. yol o kadar iyi de değil ama ben 7.7 lik bi yakıt tüketim değeri aldım. aldığım lpgleri hesaplayınca 8 lt civarı çıktı yani yol bilgisayarına yakın bi değer km de 0.20 krş yakmış oldu. şehir içi ise 25 27 kuruş arası yakıyor ama ben çok nazik davranıyorum aracıma şuan mesela 9.8 lt gösteriyor ortalama zaten bi depo 300 km de bitiyo şehir içi tam dolu 76 tl lik gaz alıyo bu 5 km aşağıya 5 km yukarıya değişebiliyo. yakıt olarakta tasarruflu geldi bana bundan önce bende 1.4 lpgli doblo vardı oda buna yakın yakıyodu ondada yine çok itinalı kullanıyordum. bende zavolli lpg kiti war takılalı 1.5 yıl olmuş bi sıkıntısı yok. yakıt konusundada sana 307yi öneririm 
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Mayıs - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aliserhanuyar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 Saat 00:18
3000 devir 110 ise tam ideal bana diyebilirim :)
Yakıt sarfiyatı nasıl genel olarak LPG varsa eğer sende.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 Saat 00:03
keşke 6 hatta 7 8 ileri falan olsa ama 4 ileri koymuşlar ama yetiyor meraklanma kardeşim:) 3000 devir 110 km hız yapıyor ve bir memur olarak bana yetiyor, :) renk konusuna gelince benimki siyah çok yakışıyor ama benimde en çok hoşuma mor rengini gördüm o gidiyor:) 
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Mayıs - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aliserhanuyar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 Saat 22:08
Orjinalini yazan: Haksen016 Haksen016 Yazdı:

bende kesinlikle tavsiye ederim sadece alırken şanzımana extradan dikkat et. özellikle aracı kullan ve pc bağlatıp şanzıman selonoid , yağ basıncı vs. parametrelerini kontrol  ettir.

Yazdım bir kenara sağolasın.
Yukarı Dön
Haksen016 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Haksen016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 Saat 21:40
bende kesinlikle tavsiye ederim sadece alırken şanzımana extradan dikkat et. özellikle aracı kullan ve pc bağlatıp şanzıman selonoid , yağ basıncı vs. parametrelerini kontrol  ettir.
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Mayıs - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aliserhanuyar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 Saat 20:45
Orjinalini yazan: kabusizmit kabusizmit Yazdı:

307 otomatik vites  4 ileri bu yüzden tavsiye etmiyorum manuelini alırsan daha rahat edersin bence

Özellikle otomatik almak durumundayım şu anda (eş durumundan). Yoksa şu anda ki arabamdan memnunum. Sağol düşündüğün için.
Yukarı Dön
kabusizmit Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kabusizmit Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 Saat 18:53

307 otomatik vites  4 ileri bu yüzden tavsiye etmiyorum manuelini alırsan daha rahat edersin bence

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Mayıs - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aliserhanuyar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 Saat 12:04
Bu arada elimdeki kullandığım jantın bilgilerini buldum. Jantlar hakkında bilgisi olan umarım bana güzel haberi verir.
Jant Bilgileri:  Advan Racing PDW  16 Jant   7x16    4x100-108    ET38

Fotoğraf için:

- http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-pdw-16-jant-42946607/detay/

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Mayıs - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aliserhanuyar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 Saat 11:49
İnşallah iyi bakılmışını buluruz da rahat ederiz.
Yukarı Dön
Ako06 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
24 - Ocak - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Ako06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 Saat 02:09
bence pek aceleye getirmeyin bu işi..  iyice araştırıp en temizini bulun :) iyi bakılırsa iyi bakılmışsa cok güzel araçlardır. fakat iyi bakılmazsa adama çile çektirir.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 Saat 01:09
son bişey daha unutmadan yazayım dedim.
bendede xt var orjinal jantı zaten 16inc sendeki jantlar daha janjanlıysa bilmiyorum ama Sırıtma kendi jantlarıda çok güzel bendekiler orjinal 5 kol sanırım benzişnli serisinin jantları daha güzel 7 kol olması lazım fakat onların lastik ebatını bilmiyorum.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 Saat 00:58
sanırım acı bir haber olucak ama bildiğim kadarıyla 4X108 olması lazım forumda yazıyor.buradan araştıra bilirsin linmki atıyorum.

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Mayıs - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aliserhanuyar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 Saat 00:52
Bu arada bijon aralıklarını bilen yokmu? 4x100 mü yoksa 4x108 mi? inşallah 4x100 dür, yeniden jant almak istemiyorum :)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 Saat 00:26
bordo güzel
siyah güzel
beyaz güzel
bir açık mavisi var oda güzel ama ben 
birtek lacivert rengini sevemedim bence bu arabaya en az yakışanı lacivert.çok sıradan duruyo lacivert ama siyaha hastayım Starben beyaz kullansamda siyah başka tabi kir götürmez ama olsun valla günlük yıkarım yeterki siyah olsunStar
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Mayıs - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aliserhanuyar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 Saat 00:22
Valla sağolun arkadaşlar, otomatik şanzuman sorunu da kolay çözülecek bir durum olduğuna göre bu aralar bol bol görüşürüz artık forumda. En çok tutulan rengi nedir bu 307'nin. Mavi ve bordo rengini çok görüyorum sokaklarda.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2011 Saat 23:59
Orjinalini yazan: htasay htasay Yazdı:

Orjinalini yazan: aliserhanuyar aliserhanuyar Yazdı:

307 nin güzel bir araba olduğunu duydum, fakat otomatik şanzumanında sorun olduğunuda duydum. Genelde böyle bir problem varmı yoksa asparagas bir problemmi? Çünkü herşeyiyle 307 ye tamamım, bu soruda aklımdan çıkarsa eğer.

sorun vardır fakat çözümüde vardır forumda arattırırsan zaten karşına çıkar, ben almadan önceki sahibi o sorunu yaşamış ve değiştirmiş elektrovanaları ben şimdi sorunsuz kullanıyorum. sana sonuna kadar otomatik 307iyi tavsiye ederim bu kasada bu kadar konforlu araç olduğunu düşünmüyorum fiyatı baz alırsan, arkadaşın 2007 model golfüne bindim tamam rahat araba ama 307ye alışınca golf ün ön camı üzerime üzerime geldi dar araba sıkıldım içinde, iç ferahlığı beni çok mutlu ediyo mesela ben alırken bu kasadaki neredeyse bütün araçları denedim en son bunda karar kıldım. iyi bi ekspertiz yaptır. bi kaç yere göster sıkıntısı yoksa gönül rahatlığıyla al ilhan abinin tavsiyelerini yerine getir koy benzini gez aslanlar gibi:D
işte ben en çok bu yüzden sana peugeot tavsiye ediyorum.bu arabaların kendi rahatlığı kullanımı değil forumundaki arkadaşları hepsinden kıymetli.en ufak sorununu yazarsın 1 saat sonra çözümü bulunur.
ayrıca gösterdiğin iki araçta çok güzel.bence içlerinden seçmek zor ikiside bu arabanın en dolusu.inan bana aynı özellikleri başka bir arabada ve aynı yaşta aynı kmde bulman ve bu kadar rahat bir arabada imkansız.ama bu kadar dolu başka araba yok demem tabiki var fakat ben memur bir adamım gelirim belli ki aynı özellikleri çok yüksek meblalarda ve bence etmeyecek arabalarda istiyorlar.o yüzden bu arabalara gönül rahatlığıyla binebilirsin.hem güvenli hem güçlü hem tasarruflu hemde konforlu böyle bir araba daha başka bir yerde çok zor.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 253 0 freestyle53
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6429 16 a.selim
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 182 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 458 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 370 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107573 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1608 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3246 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9974 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8987 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1077 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1204 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1689 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55628 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 324 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1433 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2719 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 286 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2863 0 berkancelik
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
alibozoglu1 1
kartal5200 1
İlyas41 1
a.selim 1
badking530 1
freestyle53 1
CBerkG 1
kaya52 1
karauurböcei 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English