![]() |
|
307 Almak İstiyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
aliserhanuyar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aliserhanuyar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2011 Saat 18:16 |
|
Arkadaşlar özür dileyerek yine başınızı ağrıtacam. Çünkü çok kararsız kaldım. Bugün sanayide dükkanı olan bir arkadaşıma gittim, kime sorduysam aman otomatikden uzak dur dediler. Sizlerde kullanıcı olarak çok iyi diyorsunuz çözümü basit diyorsunuz. Çok arada kaldım şu anda. Zaten maddi olarak sıkıntıdayım model düşürüp alacaktım 307'yi. Böylede şanzuman hatası verirse benim için zor olacak. Sizlerin tavsiyesine yeniden ihtiyacım var. Sağolun şimdiden.
|
||
![]() |
||
06K3892Böcüük ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Haziran - 1996 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06K3892Böcüük
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
2. ilandaki araç bence cok geçerli eğer istedıgınız gibi bi araçsa bence kacırmayın derim fiyatıda uygun
|
||
06K3892 --->2001 Model 206 Gti 2.0 151Hp Böcüük .)
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
inşallah bekliyoruz hayırlı haberini ama acele etme temizi bul ki sonradan bizlere kızmayasın sana 307 aldırdık diye :)
|
||
![]() |
||
aliserhanuyar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aliserhanuyar
|
Sağolasın, inşallah kısa zamanda bulurumda, kullanmaya nail oluruz.
|
||
![]() |
||
|
yakıt tüketimi bölümünde resimlerle benim açmış olduğum bi konu var oradan da görebilirsin, aracı ilk aldığımda 1150 km lik bi yolculuğum oldu 300 km şehir içi bu yolculuğun geri kalanı diyarbakır sivas arasında gerçekleşti. yol o kadar iyi de değil ama ben 7.7 lik bi yakıt tüketim değeri aldım. aldığım lpgleri hesaplayınca 8 lt civarı çıktı yani yol bilgisayarına yakın bi değer km de 0.20 krş yakmış oldu. şehir içi ise 25 27 kuruş arası yakıyor ama ben çok nazik davranıyorum aracıma şuan mesela 9.8 lt gösteriyor ortalama zaten bi depo 300 km de bitiyo şehir içi tam dolu 76 tl lik gaz alıyo bu 5 km aşağıya 5 km yukarıya değişebiliyo. yakıt olarakta tasarruflu geldi bana bundan önce bende 1.4 lpgli doblo vardı oda buna yakın yakıyodu ondada yine çok itinalı kullanıyordum. bende zavolli lpg kiti war takılalı 1.5 yıl olmuş bi sıkıntısı yok. yakıt konusundada sana 307yi öneririm
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aliserhanuyar
|
3000 devir 110 ise tam ideal bana diyebilirim :)
Yakıt sarfiyatı nasıl genel olarak LPG varsa eğer sende.
|
||
![]() |
||
|
keşke 6 hatta 7 8 ileri falan olsa ama 4 ileri koymuşlar ama yetiyor meraklanma kardeşim:) 3000 devir 110 km hız yapıyor ve bir memur olarak bana yetiyor, :) renk konusuna gelince benimki siyah çok yakışıyor ama benimde en çok hoşuma mor rengini gördüm o gidiyor:)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aliserhanuyar
|
Yazdım bir kenara sağolasın.
|
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
bende kesinlikle tavsiye ederim sadece alırken şanzımana extradan dikkat et. özellikle aracı kullan ve pc bağlatıp şanzıman selonoid , yağ basıncı vs. parametrelerini kontrol ettir.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aliserhanuyar
|
Özellikle otomatik almak durumundayım şu anda (eş durumundan). Yoksa şu anda ki arabamdan memnunum. Sağol düşündüğün için.
|
||
![]() |
||
kabusizmit ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2010 Konum: Bursa/Gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kabusizmit
|
307 otomatik vites 4 ileri bu yüzden tavsiye etmiyorum manuelini alırsan daha rahat edersin bence |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aliserhanuyar
|
Bu arada elimdeki kullandığım jantın bilgilerini buldum. Jantlar hakkında bilgisi olan umarım bana güzel haberi verir.
Jant Bilgileri: Advan Racing PDW 16 Jant 7x16 4x100-108 ET38 Fotoğraf için: - http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-pdw-16-jant-42946607/detay/ |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aliserhanuyar
|
İnşallah iyi bakılmışını buluruz da rahat ederiz.
|
||
![]() |
||
Ako06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
|
bence pek aceleye getirmeyin bu işi.. iyice araştırıp en temizini bulun :) iyi bakılırsa iyi bakılmışsa cok güzel araçlardır. fakat iyi bakılmazsa adama çile çektirir.
|
||
![]() |
||
|
son bişey daha unutmadan yazayım dedim.
bendede xt var orjinal jantı zaten 16inc sendeki jantlar daha janjanlıysa bilmiyorum ama
![]() |
||
![]() |
||
|
sanırım acı bir haber olucak ama bildiğim kadarıyla 4X108 olması lazım forumda yazıyor.buradan araştıra bilirsin linmki atıyorum.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aliserhanuyar
|
Bu arada bijon aralıklarını bilen yokmu? 4x100 mü yoksa 4x108 mi? inşallah 4x100 dür, yeniden jant almak istemiyorum :)
|
||
![]() |
||
|
bordo güzel
siyah güzel beyaz güzel bir açık mavisi var oda güzel ama ben birtek lacivert rengini sevemedim bence bu arabaya en az yakışanı lacivert.çok sıradan duruyo lacivert ama siyaha hastayım
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aliserhanuyar
|
Valla sağolun arkadaşlar, otomatik şanzuman sorunu da kolay çözülecek bir durum olduğuna göre bu aralar bol bol görüşürüz artık forumda. En çok tutulan rengi nedir bu 307'nin. Mavi ve bordo rengini çok görüyorum sokaklarda.
|
||
![]() |
||
|
işte ben en çok bu yüzden sana peugeot tavsiye ediyorum.bu arabaların kendi rahatlığı kullanımı değil forumundaki arkadaşları hepsinden kıymetli.en ufak sorununu yazarsın 1 saat sonra çözümü bulunur. ayrıca gösterdiğin iki araçta çok güzel.bence içlerinden seçmek zor ikiside bu arabanın en dolusu.inan bana aynı özellikleri başka bir arabada ve aynı yaşta aynı kmde bulman ve bu kadar rahat bir arabada imkansız.ama bu kadar dolu başka araba yok demem tabiki var fakat ben memur bir adamım gelirim belli ki aynı özellikleri çok yüksek meblalarda ve bence etmeyecek arabalarda istiyorlar.o yüzden bu arabalara gönül rahatlığıyla binebilirsin.hem güvenli hem güçlü hem tasarruflu hemde konforlu böyle bir araba daha başka bir yerde çok zor.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |