![]() |
|
benzincilere de müjdem var :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2011 Saat 15:53 |
öyle olması için evinizin altında bile petrol çıkıp işletmek lazım :D
|
|
![]() |
|
MMİMARR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
+1 hatta 1dolar olsa 8 silindir araçlara binsek,peeh : )
|
|
PEUGEOT 206RC,W210 MERCEDES E200,W208 MERCEDES CLK200 KOMPRESSOR
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
NE OLURDU BENZİNİ DÜZ 3 TL YAPSALAR
![]() |
|
![]() |
|
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
böyle giderse zevk olsun diye 97 oktan alacam...
|
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet hava mevcut malesef + kalitesiz gazlar da mevcut piyasada herkes aygaz güzel sanar fakat malesef aygazda ahım şahım değil eski tüplerde iyiydi fakat sıralı sistemde en iyi shell 2. bp diğerleri de zaten sıralamaya gerek yok + bu basınçlı oldugu için basıncı ayarlı olmayanlar aracın arıza lambasını bile yakabiliyor önemsiz olmasına ragmen can sıkar deneyin shell sizi diğerlerinden yani bp den 3-4 km diğerlerinden 7-8 km fazla goturecegıne garantı veririm |
|
![]() |
|
ıns gerı cekılır dun aldım 4.13 du
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Lpg burdamı pahalı arkadaşlar indirimden önce 2500 den alıyorduk lpg yi .Burdaki istasyonların en iyisi ise
Belediye benzinliği Aygaz Shell Diğerleri bariz dandik , belediyeyi kullanırım hep çünkü en iyi çekiş hep o veriyor tek dez avantajı biraz gürültülü çalışıyor .Shell ise uzak kalıyor ondanda gaz aldım ama diğerleri kadar almadığım için yorum yapamıyacağım. Düzenleyen Üçyüzaltı - 02 Kasım 2011 Saat 13:18 |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
hadi hayırlısı benim asla inanasım gelmiyor 4 ytl altına düşceğine
![]() |
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
hava olayını düşünüyordum ama ihtimal vermiyordum demekki bunuda aşmışlar. teşekkür ederim.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Pazar gunu lpg aldıgımda full de 2.16 ıdı. Ama ben Full Garantı kartım oldugundan 2.09 dan aldım... Ayrıca Metın ın sorusunu bende soruyorum![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
ama hava basanlarda var yok değil oda gazın geldiği yer önemli onlarda bile kalite var en iyisi shell 2.si bp aygaz gibi ürünler diğerlerini saymıyorum hiç girmedim bile
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
aynı da olsa tabanca ayarları var genelde basınç hızı önemlidir onu herkes aynı tutturamaz ve kalite kontrolcüler gelir ayda 2 kez test yapar en iyi gaz shell in dir bunu hiç kimse tartışamaz 5 araçla da denedik shell 3-7 arası km daha fazla götürebiliyor |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
peki bu gazların kalitesi nasıl anlaşılıyor. Shell olsun aygaz olsun bp olsun aynı rafineriden almıyorlarmı
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
bp istasyonumuzda 2,27 ye satıyoruz lpg adıda bp gaz
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Saten zamdan sonra aşşaya çektiler iyide , kafabuluyolar resmen şuan Çorumda şehir içi 2400 tl lpg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
lpg de ucuzladı ki zaten 5 kuruş kadar düştü adanada ama lpg ye bence yüklü zam gelebilir gibi düşünüyorum nedeni 2 kez aşagı cektıler yukarıya cıkması fişek gibi olur :D
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Lpgyede çekseler bi operasyon
![]() |
|
![]() |
|
Valla çok sevindim. Dün de baktım opette 4.25'e düşmüş benzin çok şaşırdım. Umarım düşüş devam eder.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
tabiki haber geldikçe söylerim ayriyeten 4 tl nin altına indirmeye çalışıyorlar şimdi gizliden bu operasyon yönetiliyor |
|
![]() |
|
Dün zaten inidirim yapıldı galiba ,bu güzel haberleri almak çok güzel,Musictime seni benzin ve mazot piyasasından sorumlu üye yapalım piyasayı adımıza takip et senden gelecek haberlere göre benzin yada mazot alalım
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |