![]() |
|
207 gt tavsiye edermisiniz? Lüfen yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
kabusizmit ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2010 Konum: Bursa/Gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kabusizmit
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2011 Saat 18:46 |
||
Şimdi ben benim 307 den inip 206 gti ya binsem süper gidiyo derim ama 206 rc den inip 206 gti ya binsem araç gitmiyo derim :)
|
|||
![]() |
|||
oğuzhan86 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2011 Konum: geşan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
walla öyle yazılar bende gördüm ama sitede kullanan arkdaşlar öyle söylemiyor bende onlardan duydum 206 gti kullanan birileri cewaplarsa daha net ortaya cıkar
|
|||
![]() |
|||
kabusizmit ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2010 Konum: Bursa/Gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kabusizmit
||
Sanırım 207 gt alıcam. aracı 3 sene falan kullansam daha rahat elimden çıkarırım gibi geliyor...
|
|||
![]() |
|||
suskun26esk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2011 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı suskun26esk
||
benimki sadece tavsiyeydi 207 gt ve 206 rc konusunda ise ikisinede binmedim ama gt derim sonuçta üst model orj turbolu araba satması yine daha kolay rc ye göre
|
|||
doğan slx --> 106 gtı --> opel vectra --> ??
|
|||
![]() |
|||
oğuzhan86 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2011 Konum: geşan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
||
ama şunuda eklicem bana ortalama bir performans otomobili dersen 138 hp lik 206 gti yi 13 - 15 arası temizini alırsın yorulmamıs
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
||
206 rc temiz bulursan alabilirsin ama + ve - olarak şöyle söylim
-206 rc vergisi fazladır performansı iyidir yakıtı 3 litre fazla yakar 207 gti ye göre temizide aşağı yukarı 207 gti ile eşdeğer fiyattadır -207 gti ise vergisi daha düşüktür turbo motordur 2007 modelden başlar 2008 bile bulabilirsin belki temizi rahat bulunur 206 rc temiz fiyatına ve modifiye ye uygun bir motordur |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kabusizmit
||
Arkadaşlar sağolun ama ben olaya tuning olarak bakmıyorum.206rc veya 207 gt im olsun haftada 3 gün bineyim sonra cilasını atayım karşısınaa oturup çay içip 1 saat izliyeyim aracı :) olay bu.Yoksa 30 yaşında çğretmen ,çocuklu ,tek kapı ,km de en az 10 lt yakan bi araç hiç mantıklı durmuyo :) ama aşk işte
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
||
aga senin 306 gti vs stock subaru impreza wrx sti sence sonuç nedir ![]() |
|||
![]() |
|||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
||
306 GTI düşünürseniz ki modeli 2001 sanırım forumda çok temiz var satıyodu en son ![]() |
|||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|||
![]() |
|||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
||
Suskun sen tuning açısından bakmışsın olaya ve haklısın 106 GTI motoru işlemlere en fazla karşılık veren motor fakat konuyu açan arkadaş bence modelli bir araç arıyo 106 yı düşüneceğini sanmıyorum. |
|||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kabusizmit
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
||
Sanırım kasa ve model olarak tanımam dedin niyo ![]() ![]() ![]() |
|||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
|||
![]() |
|||
suskun26esk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2011 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı suskun26esk
||
106 gtı düşünmezmisiniz fiyatı düşük vergisi düşük görünüş güzel kendi küçük ama çok etkili 17 ay kullandım çok memnundum hala 106 gtı istiyorum ama evlilik falan var yakında ileride yine alabilirim
yürür konusunda ise yaptığın işlemlere çok iyi karşılık verebilen bir araba rc gt vts vtı cooper s typer dinlemezsin yolda
|
|||
doğan slx --> 106 gtı --> opel vectra --> ??
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kabusizmit
||
Evet arkadaşım o yalovadaki araç. Ya şu siteye bayılıyorum bak nereden ne çıkıyor..
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
||
1 dk ya şu araç yalova daki sahibinden deki araçsa ona bakan olmuş sitede birisi söylemişti fakat pek iyi bulmamıs sen bilirsin eğer o araçsa
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
||
agacım iyiyse al ama götür bir dyno ya sok verileri nasıl cıkıcak birde serviste check up tan gecir eğer dediği gibiyse al bence :)
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kabusizmit
||
Hemşerim bende Gemlikliyim.Biraz daha ppara çıkarabilsem direk 207 rc alacam ama olmayınca olmuyo işte...
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kabusizmit
||
Arkadaşlar kazasız boyasız bi 206 rc var.Adam istediğin servise göster diyo hiç biyerinde boya yok diyo 2004 model kırmızı 74.000 de araç fiyat 24.500 en son diyor alınırmı arkadaşlar... Bir daha elimizden çıkarırken sıkıntı yaşarmıyız acaba
207 gt lere bakıyorum 2007-2008 model gt ler kılometre 70.000 de 28.000 lira istiyolar..
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
||
bu gecenin özlü sözü önünde saygıyla eğiliyorum :D :D
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ne rc ne gti kas kendini al bi 308cc
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |