![]() |
|
206+ mod'lu far |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2011 Saat 22:26 |
bizim arabalar eskidikçe yeni şeyler çıkıyo sizinkilerde eskisin sizede çıkar bekleyin
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İşimiz zor valla abi. Ne 207 ne 206 arada kaldık ![]() |
|
![]() |
|
Bizim araçlara hiç bişey yok ali orjinalle aynen devam. :)) Tuningçiler bizi sevmiyormu yohsaa
![]() |
|
![]() |
|
Ya ben naapıyım 206+ için 1 tane bile farklı seçenek yok. :D
|
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla bu benım hosuma gıtmıyor malesef.bende albaydan sonar angel fıyatı beklıyorum :))
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
307 için varsa hemen yarın 1 takım alırım.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Albayım yardımcı olacaktır ama başka arkadaşlarında bilgisi varsa burdan paylaşmalarını dilerim.
Aracım imzamda. Bu aracın farları 207 ile çok benzer olmasına rağmen bağlantı tpleri farklı. Bu yüzden piyasada mercekli-ledli-angel li bir çeşidine rastlamadım. Sadece orjinali var. 400tl ye mercek yapılıyor ama orjinal fara dokunmak istemiyorum. Onun yerine 206da gördüğüm : ![]() Tarzı bir far düşünüyorum. Nasıl nerde yaptıralıbilir. Mümkün mü acaba ? Mercekli, ledli ve siyah taban olması öncelik ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |