![]() |
|
kalorifer peteği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2011 Saat 01:44 |
Kırılmamıştır. Lastik bir parça var ondan ayrılıyor. Hafif zorlayarak çıkarabilir yerine yerleştirdikten sonra kolayca takabilirsin. Yapıştırıcı mekanizmanın çalışmasını engeller.
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
enes119 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok teşekkür ederim eline sağlık yarın ilk iş yapıcam
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
parçanın kırılan kısmı muhtemelen ızgarayı söktükten sonra gözüne gözükür.
eğer kırılan parça ordaysa patexx ile yapıştır. komplike kolay bir olay.zorlanmadan yapabilirsin. havalandırma ızgarasını sökmene yardımcı olacak bir konu başlığı linki gönderiyorum. yol göstermesi bakımından.... |
|
![]() |
|
enes119 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
saolasın bilgiler için...nasıl olacak şimdi onların yönü ? ben kendim yapabilir miyim ? ben evdeki petekler gibi düşündüm sanırım :)
|
|
![]() |
|
ayrıca açtığın konu başlığı ile sorunun tamamen farklı. ''havalandırma ızgarası'' senin sorunun. |
|
![]() |
|
tamam işte kırılmış o.
kırılmasa hepsi farklı yönü göstermez. o rüzgar yelpazelerinin hepsini tek bir ana kanat mili yönlendirir. o da kırılırsa diğer yelpazelerin hepsi farklı tarafa bakar.
|
|
![]() |
|
arkadaşlar geçen gün kalorifer peteklerine oto kokusu takacaktım , takıp döndürmemle beraber içerisindeki döndürücü ızgaraların hepsi aldı başını bi tarafa gitti.kırılmadı ama hepsi aynı yönü göstermiyo.onları nasıl düzeltebilirim bilgisi olan var mı acaba , saygılar...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |