![]() |
|
307 cam ruzgarlık- krom kapı eşiği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
omtek ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2013 Saat 18:46 |
Işıklı kapı eşiği için http://ışıklıkapıeşiği.gen.tr/tr/default.asp Adresine Girip İncelemenizi Tavsiye Ediyorum.
|
|
![]() |
|
BurakGÖNÜLAL ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
zorladım ama beceremedım :) |
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
BrC lpG Full olsun ! Benim olsun ! Fransız Horozu... |
|
![]() |
|
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aslında fotoshoptan anlayan bi arkadaş 307 için rüzgarlık çalışmasını yapsa nasıl durduğunu görürdük hani :)
|
|
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Cam rüzgarlı işe yarar ama hiç hoş durmuyor bence.Şahin işi gibi duruyor sigara kullanıyorsanz çok işe yarar tabi.
krom kapı eşiği şık durur takmasındada zorlanmazsınız yapıştırmalıdır heralde zaten orjinal plastik eşikleri çekince çıkıyo yerinden klipsli |
|
![]() |
|
BurakGÖNÜLAL ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
evet hosmus arakadasa ulasa bılırsenız yardımcı olurmusunuz daha once cam ruzgarlık taktıran varmı foto paylasa bilecek olan montajı basıt ya yapıskan temızle kurut yapıstır saglam olsun dıyosan bıde az bıraz sılıkon ;)
|
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ulaşırız bir şekilde yahu. yapılan şey belli. hiç değilse aynı işi yapan birilerini buluruz inşallah (: Bu adamın böyle şeyler yapabildiğine göre reklamcı olması muhtemel
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
metin güzelmiş 307lerimize yapalımama elemana ulaşmak zor ocak 2011den bu yana o foruma girmemiş hiç
|
|
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
kapı eşiği için bu uygulamayı okumanı tavsiye ederim.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
kapı eşiğinin ışıklıları var onlar daha iyi bence,
cam rüzgarlığıda araca yakışmıyor ama yağmurlu havalarda camı hafif araladığında çok faydalı oluyor.
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
İkiside çok güzel fiyatlarıda gayet makul.206+ için serviste kromaja 50küsür fiyat vermişlerdi.Cam rüzgarlığıda çok güzel benim araç için olanı çıksa bende hemen alacağım.
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
cam rüzgarlığını merak ettim bende acep nasıl durur
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
üstteki hoşuma gitti..acaba 4 parça toplam 30 tl mi ?
ayrıca alsan sen ben takabilirmiyiz ki ?
|
|
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-peugeot-307-krom-kapi-esigi-30-tl/detay/?
kapı esıgı ? 30 tl +kargo
cam rüzgarlık ?? 45 tl +kargo
Düşünceleriniz ne beyler yakişirmi ? sizin duşuncelerinize gore hemen verecem card bilgilerini ....
|
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |