![]() |
|
remote control battery flat hatası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cemesk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 Saat 21:36 |
Ya ben bıraz takılırım boyle seylere arabanın bı tarafında ufak bı cızık olsun gunlerce dusuunurum. Bıde calısan seyı bozduk ona takıldım bıraz
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben de sustalıya geçtim, mesafe olarak hiç farkı olmadı bende, uzaktan olayı pille alakalı olabiliyor. Ben de mesafeden çok memnun değilim ama çok üstelemek istemiyorum, daha önemli parametrelerim var araç için:)
|
|
![]() |
|
cemesk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mustafa hocam benımde bugun enteresan bısey oldu pıldenmı dıye suphelenıyorum. Normalde cok uzaktan alan kumanda bugun sustalıya cevırdım ama hosuma gıtmedı tekar orjınan anahtarına gerı gectım fakat kumanda arabanın yanında ıken alıyor 2 metre uzaklastıgınızda acmıyor kapıları dun bı sorun yoktu bugun basladı acaba pılden kaynaklanıyo olabılırmı?
|
|
![]() |
|
Pil zayıflama ve değiştirme konusunda usta hal aldım (1.5 ayda 1 pil) ama bahsettiğiniz hatayı hiç görmedim, bende remote control battery level low gibisinden yazar, pil boşaldığında yenisini takarım başka hata vermez. Seninki farklı mı acaba:S
|
|
![]() |
|
Hocam kontagı bıkac kez acıp kapattıgınızda kendını resetlıyorum olması lazım bı deneyın arka arkaya bıkac kez acıp kapatın kontagı
|
|
![]() |
|
silinmesi gerekiyor olabilir ama yazı sürekli kalmıyorsa acele etme başka bi arıza çıktığında (Allah çıkarmasın inşallah ama biliyorsun pugları:) ) gidersin birlikte halledersin:)
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
mantıklı yani hatayı sildirtme fikri,bence sildirtin gene olursa ozman tekrar yazarsınız buraya
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
arslanbey01 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arslanbey01
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar bu gün aracımın ekranında remote control battery flat şeklinde bir yazı çıktı sitelerden araştırdığımda bu yazının anahtardaki kumanda pilinin zayıfladığı anlamına geldiğini gördüm ve pili değiştirttim. ancak yinede ekrandaki yazı gitmedi acaba bu yazıyı gidip sildirtmemmi gerekiyor cevaplarsanız sevinirim
|
|
ARSLANBEY01
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |