|
2004 307 ye cd çalarlı teyp takmak |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
cenap_sahin
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2011 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cenap_sahin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2011 Saat 21:42 |
Arkadaşlar merhaba..yeni üyeyim..daha bugün 2001 model 206 xt sahibi oldum ve arabalar konusunda acemi olduğumu belirteyim Arabam çok temiz masrafsız fakat malumunuz orjinal kendi kasetçaları var üzerinde ve direksiyonun arkasındaki çubuktan da kontrol ediliyormuş...Şimdi sormak istediğim şey şu...Ben bu kasetçaları değiştirip yerine oto mp3 çalar taktırırsam direksiyonun arkasındaki kontrol çubuğunu kullanabilecek miyim? Ya da bu kontrol çubuğunu oto mp3 çalarda kullanabilmem için bildiğiniz bir yöntem var mı...Çeşitli forumlarda Fm Transmitter den bahsediliyor fakat birçok kullanıcı Fm Transmitter lerin parazit yaptığını ve cd kalitesinden uzak olduğunu söylüyor..Ben müzik öğretmeniyim ve bu çok önemli Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
|
|
BurakGÖNÜLAL
2. Vites 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
|
Bunu ılk defa duyuyorum... su cakmaklık fm lı aletlerden aldım sıkıntı yaşamayım diye 10 lıralık felanda değil gıtım tam 55 tl verdım :) ama genede radyo yayınını kesmıyo sehır ıcınde kullanmam hayel sehır dısında 300 km lik yolda sadece 10 km sınde ısımı goruyor ... oyle bıseyı arastırmam daha ıyı olabılır...
|
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
BrC lpG Full olsun ! Benim olsun ! Fransız Horozu... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Orijinal teybe aux, usb, sd kart bağlamaya yarayan aparatlar var. Onlardan alabilirsin. 100TL gibi bir fiyatı var. Ben kullanıyorum çok memnunum. Üstelik kumandadan kontrol edebiliyorsun..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arızalı olma ihtimali yüksek benimki şahsem aldığımdan beri çalışmıyor:) açıkcası önemsimiyorum da ama uzun yolculuklarda aranmıyor değil:) benim sana tavsiyem para harcayacaksan ses sistemi için daha kaliteli ürünler düşün orjinal ürün yerine |
|
taksicicocuk
1. Vites 15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
|
valla eci yerine oturduysa olması lazım uğraşmak istemeyen biri sadece öyle sallar soket olmadan da kablolar bağlanır ama zorudur beyine tanıtacak birileri illaki bulunur
|
|
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
|
|
BurakGÖNÜLAL
2. Vites 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
|
Benım cd calar ın ısmını ben cd calmaz diye değiştirdim çekme track cd ye karsı on yargılı orjınal cd ile kanka acaba benım cd calar korsan dusmanımı yoksa arızalımı ?
|
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
BrC lpG Full olsun ! Benim olsun ! Fransız Horozu... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Vardır muhakkak ama ben hiç görmedim. Bunlar RD4 tipi mp3 lü teypler. Soketleride farklı.
2004 model 307den çıkan teybi bile alırken sorunsuz olur diye düşünmeyin. Çünkü bu cihazlar kendi başına çalışmıyor bsi ve beyinden de görev alıyorlar. Bu sanırsam makyajlı 307 den çıkma. İlla orjinal diyosanız 206-307(eski)den çıkma RD3 tiplere bakın. Düzenleyen Alicilik - 19 Ekim 2011 Saat 22:22 |
|
izmit_Lee
1. Vites 14 - Temmuz - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı izmit_Lee
|
Arkadaşlar aracımda 5li cd çalar arızalı. bende üst modellerde olan cd çalarlı teyp buldum uygun aldım fakat uymuyormuş araca bunu uydurmanın bir yolu varmı ? Kocaelide yapabilecek varmı
aldığım ürün bu 2004 model 307 ye nasıl takarım bunu?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |