![]() |
|
307 Aracıma Far Karartma Yaptırdım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 21:27 |
Hayırlı olsun güle güle kullan abi bencede çok yakışmış, sunroof olayını bende dinlemek isterim sorun yok ama allah korusun birgün çıkarsa senin taktikle hallederiz belki :))
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
Feridun ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Far içlerini temizlettim ama bu standart bir uygulamaymış ben demesemde içlerini temizliyorlarmış.
|
|
2005 Peugeot 307 XR
1.4 HDİ GRİ "Eğer Osmanlı devleti gerçekten soykırım yapsaydı dünyada Türk'ten başka millet olmazdı" |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
griye siyah çok yakışıyor güzel uyum sağlamış,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
abi vallahi çok merak ettim, benimkinde sıkıntı yok maşallah ama her an sıkıntı çıkaracakmış gibi hissediyorum.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
benim çıtaları boyayacağım zaman sanayide boya bastırdığmıda yoktu, renk kodunu şimdi hatırlamıyorum akşama söyleyebilirim araç evde şuanda.
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bencede cok guzel olmus. Bu arada far camlarında bır temızlık ıslemıde yapılmıs gıbı. Pırıl pırıl duruyor masallah dıyelım nazar degmesın... Araca cok yakısmıs
|
|
![]() |
|
Feridun ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Metin su sızıntısını tamir etmek çok zor zannederdim ama aslında çok basit bir olaymış. Tavan kumaşı komple açmadanda halletmek istiyordum hallettim de :) bu akşam müsait olursam resimleri koyucam.
|
|
2005 Peugeot 307 XR
1.4 HDİ GRİ "Eğer Osmanlı devleti gerçekten soykırım yapsaydı dünyada Türk'ten başka millet olmazdı" |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
metin senin araç renginin kodunu söylesene burda renkleri spreye basan bi yer var bi konuşim bakalım varmıymış elinde o renk
|
|
![]() |
|
feridun abi çok iyi olur vallahi kapalı kutu sonuçda, |
|
|
![]() |
|
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar beğendiğinize sevindim. Aracımın sunroof'u su almaya başlamıştı onun nasıl tamir ettiğimi resimleriyle ile koyucam. Sunroof'u su alan arkadaşlara tecrübelerimi paylaşabilirim :)
|
|
2005 Peugeot 307 XR
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
çok güzel olmuş valla. aslında uğraşmak isteyenler kendileride yapabilir. Ben 206 ma kendim yaptım 10 liraya nalburdan mat siyah boya almıştım. 2 sene kullandım herhangi bi boya atma durumuda olmadı.
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güzel olmuş ben çok beğendim.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
abicim güle güle kullan gerçekten çok güzel olmuş aklında soru işareti kalmasın çok hoş olmuş , bayıldım
![]() |
|
![]() |
|
metin gövde rengini bulup yaptırdığını düşünüyorumda görüntü süper olur umarım bulabilirsin o boyayı. yokmuymuş o boya türkiye'de ?
|
|
2005 Peugeot 307 XR
|
![]() |
|
olsun abi böylede güzel, ısıya dayanıklı bulsam benim fikrim gövde rengi yapmakdan yana, hem farklı hemde güzel olurdu ama ısıya dayanıklı boya siyah dışında bulmak zor.
|
|
|
![]() |
|
Pardon düzeltme yapıyorum; angel halka taktırmak istedim ama usta halka sorun yapıyor sonradan tekrar farı açmak gerekebilir dedi bende vazgeçtim.
|
|
2005 Peugeot 307 XR
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
keşke parklarada renk attırsaydın kaybolmuş siyah içerisinde
|
|
![]() |
|
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Far karartmayı sanayide tuning yapan yerde yaptırdım. Elit biryer işçiliğini beğendim, fiyat biraz pahalı evet profesyonel birine yaptırmak istedim sonradan arıza su alma buhar yapma vs. şeylerle uğraşmak istemedim kafam rahat en azından :) angel far taktırmak istedima ama usta angel sorun yapıyor sonradan tekrar farı açmak gerekebilir dedi bende vazgeçtim. Karartma tonları mevcut açık koyu mat bende bu rengi seçtim.
|
|
2005 Peugeot 307 XR
|
![]() |
|
walla bende istiyorum ama merceklilerden alacam kış geçince o yüzden bekliyorum o zaman tavsiyelerinize ihtiyacım olacak :)
|
|
![]() |
|
AS055 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1987 Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
bende yapıcam! vakit yok + muaynenye giricem masraftan kısıorum... Stop geldi. Spoiler siparişi werdim yolda... Muayneden sonra xenon + karartma = Beyaz Melek >D
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |